Nu conteaza unde este blocat.Nare a face scula cu prefectura.E blocat si aia e tot.Nu te lua dupa "cunoscatorii" de pe aici care comenteaza si ei asa la plesneala.Cit te costa decodarea? Pai poti sa o faci chiar tu gratis, caz in care cauti pe youtube "how to unloack iphone 4 with cidya", ori poti cumpara o cartela din aia gevey care nu stiu exact cit costa, ori poti face factory unloack in Romania caz in care te costa ceva bani buni am inteles, ori poti face factory unloack pe ebay america cu doar 2-3 dolari.Deci nu conteaza ce tara si alte chestii.Nici nu trebuie sa iesi din casa daca decodezi factory unloack.Si restul cu cidya o faci tu singur sau singura si gratis.Indiferent din ce tara vine decodarea e aceiasi nu face nimeni nimic in plus sau minus. Daca cunosti pe cineva care are cont pe ebay america roagal sa te ajute.Tocami acum 2 zile am deblocat inca un iphone cu 3 dolari acolo.Bafta
Daca este blocat in retea din alta tara(depinde ce retea) in jur de 250 ron...Dar ti-am zis depinde de retea. Poate fi mai scump...sau putin mai ieftin dar in jur de 250 te costa in general
DaNu19 întreabă:
Princekevin întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: