| iPhone32523523 a întrebat:

Salut, am telefonul Allview X2 soul lite, si de cand l-am cumparat imi merge foarte greu.L-am cumparat nou, de la Emag. La inceput am crezut ca merge asa doar temporar, dar asa e de cateva luni. Se blocheaza cand intru in aplicatii si trebuie sa scot bateria cand se blocheaza. Am memorie de 16 GB, si sunt liberi 10. Deci nu ar fi asta o problema. Ce pot sa fac? Am garantie la el. Ajuta la ceva? Daca il duc poate schimba ceva? Procesorul? Fara bani ma refer...doar cu ajutorul garantiei. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| UnAdrian a răspuns:

Salut,

Posibil sa aiba un defect, eu am un Allview model mai vechi care merge de zbarnaie. :-D
Deschide o solicitare pe http://ticket.allview.ro/ si baietii de acolo te indruma cum sa rezolvi situatia.;-)
Daca necesita service si e in garantie se repara gratis, conditia e sa nu cumva sa il fi scapat pe jos sa aiba vreo crapatura sau ceva...

3 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Salut. am si eu o tableta Allview 1gb ram, quad core 1, 2 si sunt foarte multumit de el. aplicatia facebook si browser se incarca aproape instant. posibil tel tau sa fie un defect din fabrica

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Defect din fabrica. sau e defect. mai bine fuga cu el la un service cine stie.

| Roxin a răspuns:

Salutare!

E un Allview, la ce te asteptai? happy
Foarte slaba calitate. Extrem de slaba as putea spune. Procesorul este slab...sa nu mai zic ca am detinut un Allview candva si cand i-am verificat IMEI-ul, apartinea unui LG de prin 2002.
Trage tu concluzia.
Cu banii pe care i-ai dat pe asta, mai pui o diferenta micuta si iti iti o marca de calitate.

Bafta!