| xutza a întrebat:

Am un Huawei P10 Lite dual Sim, iar de ceva timp se tot blochează in ultimul hal. Memoria nu este plina, nu am aplicații tâmpite, doar uzualul... I s-a mai întâmplat cuiva?

24 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dezinstalează aplicațiile pe care nu le folosești frecvent. Eventual dai un factory-reset urmat de reinstalara aplicațiilor utile ție

| xutza explică (pentru sierra1):

Nt...am facut asta. Si am doar aplicatiile pe care le folosesc zilnic.

| sierra1 a răspuns (pentru xutza):

Dacă ești IT-ist, atunci ești în temă.Nu, nu e o problemă generală pentru HUAWEI, mi-e familiar telefonul

Voiam mai multe pareri despre el ca si telefon... Parerile sunt impartite. Unii zic ca e ceva general, altii zic ca am eu o problema. In service nu prea vin P10-urile cu probleme software ca sa pot sa explorez problema. Nu am cautat solutii pe acest forum, doar am intrebat daca a mai patit cineva asta.

- am afirmat prerea mea: nu e o problemă generală pentru HUAWE

mai insistă, poate mai vin și alte păreri

Am dicutat cu cineva de la HiCare si mi s-a zis sa astept Android oreo...

Spui că est IT-ist!
N-aș face upgrade pe un telefon creat pentru un anumit SO, la un alt SO ce solicită mai multe resurse (asta în mod sigur!) și să te aștepți să meargă mai bine. Dar facei cum vrei, nu-i așa?

Instalarea Andoid Oreo se face automat atunci cand apare oficial. Nu pot sa il fac eu cu mana mea din moment ce nu este public. In plus as fi vrut sa fac un downgrade. Repet : AM INTREBAT DOAR DACA S-A MAI CONFRUNTAT CINEVA CU ACEASTA PROBLEMA! NU AM CERUT SOLUTII!

Nu se va face automat ci doar când alegi sa faci upgrade. Ti-am scris spunându-ți că problema nu este generalizată ci e un caz particular. Se pare că ție nu îți convine asta.

Alooo! Vreau mai multe pareri! Tu zici ca e un caz particular. OK!
Se face automat - adica sunt anuntata de actualizare si o confirm, nu trebuie sa o fac eu de pe extern.

| sierra1 a răspuns (pentru sierra1):

Alooo!

ti-am spus părerea mea. nu-mi cere mie alte păreri, nu am altele. Așteapta altele de la alții. Ar trebui să fii mai calm, să apreciezi faptul că unul-altul îți alocă timp să-ți scrie. O zi buna

Ti-ai luat filme aiurea... La fel!

| Bogdan70001 a răspuns:

--------------------
R: ASTA O SA TE AJUTE GARANTAT!
Uite atat Huawei cat si Xiaomi strang in cache in 2 zile cat strang alte telefoane 6 deci stai calm.Din fericire chestia asta nu se mai petrece la telefoanele noi de la Xiaomi, iar cele vechi sunt ajutate foarte mut de o aplicatie de optimizare propie a brand-ului, acum SI HUAWEI ARE ASA CV, daca nu ma insel, foloseste aplicatia aia si te asigur ca o sa ai mult mai multa memorie, insa daca stii cum poti sterge si tu cache-ul care practic sunt fisiere useless care pot avea si cativa GB.
DECI STERGE CACHE-ul
--------------------
Alte solutii:
--------------------
Daca ti-am fost de ajutor nu uita de funda si evaluarea raspunsului raspunsului ca fiind folositor si/sau inteligent
--------------------
Nume user: Bogdan70001
Utilizator: Senior
Raspund frecvent la categoriile: Telefonie, Tehnologie
Cele mai multe raspunsuri le dau la Telefonie

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Am uitat sa zic, la alte solutii ar fi trebuit sa sc*RIU CA SI SCHIMBAREA SOFT-ULUI TE-AR AJUTA, eventual un Custom ROM stock

| Începătorul988 a răspuns:

Asa fac Huawei-urile, e ceva normal... au probleme la soft. Eu unul am un j3 2016, mult sub p10 lite, si am toate porcariile prin el, si nu i-am dat revenire la setarile fabricantului de cand l-am luat, cam de 9luni. Si tine si bateria decent, 11% pe o ora jumatate in full use, Facebook, chrome, Instagram, camera.

| xutza explică (pentru Începătorul988):

Stiu foarte bine si J3-ul. l-am avut inainte de p10 si avea si acela probleme. Prea putin RAM si destul de "obosit".

| Începătorul988 a răspuns (pentru xutza):

Nu mi se pare obosit... intr-adevar, memoria ram si cei 8gb interni sunt cam putin. Dar la un telefon de 400ron nu prea ai ce cere.

| xutza explică (pentru Începătorul988):

L-am luat cand a aparut. Depinde mult de utilizator. L-am folosit de pe 6 ianuarie 2017 pana pe 4 aprilie 2018. L-am rulat mult la serviciu, pe aplicatii destul de greoaie si nu prea a facut fata...

| anonim_4396 a răspuns (pentru xutza):

Samsung e de rahat la orice. J-urile in special. Nici WinRAR nu duce. P10 lite deschide orice tip de arhiva, n-a auzit Samsung overpriced de asa ceva. De ram nu mai zic. Cppdroid cand compilezi ceva pe J7 (de-asta am avut si am dat la retur dupa 1 sapt ca nu mai tinea deloc bateria) se incindea in spate si se bloca complet. Samsung e praf pentru ce zici tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reseteaza-l. Mie nu mi s-a intamplat asta, doar buguri cu aplicatiile gen My Vodafone si My Orange sa nu mearga pe WiFi, freeze 5 secunde -> crash. Resetatul va ajuta, sterge-ti jocurile si alte rahaturi. Sigur ai.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Este foarte posibil sa ai ceva virus. Virusii au chestia asta, de a se multiplica pana iti umple complet memoria. Evident, cu memoria plina, iti merge greu telefonul. As zic sa intri in file explorer sau my files sau cum se cheama la tine, si sa stergi folderele nefolositoare din telefon. Daca nu te pricepi insa, nu te baga. Este foarte posibil sa stergi ceva din softul telefonului si asta ar insemna sa redescarci softul dintr-o sursa externa. Mai bine dai un backup la tot ce ai pe el si ii dai un factory reset. Asta ar rezolva problema. happy

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Aa, scuze am citit "memoria este plina". Daca zici ca nu e plina, ignora partea cu stersu folderelor. Treci direct la reset.

| xutza explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Am facut reset. Merge ok 2-3 zile dupa laughing Mentionez ca lucrez intr-un service IT laughing Vreau doar sa stiu, inainte de a ma baga in soft, daca e o problema generala la ele sau are telefonul ceva cu mine si vrea sa imi faca nervi.

| xutza explică:

Factory reset a rezolvat problema pe moment. Vedem peste cateva zile cum se comporta cu mine laughing Revin cu detalii.