Normal sa fie incarcat de 3 ori pe zi? nu stiu ce sa zic, nu este anormal insa bateria se va "uza" prematur, adica daca il incarci 1 data la 24 de ore te tine bateria sa zicem 2 ani e zile in parametri normali, daca e incarcat de 3 ori in 24 de ore dupa 6 luni poti sa iti iei alta baterie.
ce am scris pana acum e valabil pentru un acumulator nou
Faptul ca tu ai luat un iphone sh si nu tine bateria mai deloc e altceva
Poti sa verifici din setari cata viata are bateria ta si iti raspunzi singur daca e buna sau pe duca
Configurări > Baterie > Stare sănătate baterie
O baterie normală este concepută să păstreze până la 80% din capacitatea inițială și după 500 de cicluri de încărcare complete, în condiții de utilizare normală!
Am un s21 de 2 ani jumate și il încarc doar seara când ajung acasă de la munca și toată ziua vorbesc la el și trimit mailuri și o data nu s-o descarcat în timpul programului ce ai tu e vechitura deja
Având în vedere capacitatea bateriei, nu prea ai de ales și trebuie să îl încarci de 2-3 ori pe zi. Nu știu să îți zic dacă e ok sau nu, depinde de tine dacă autonomia este suficientă pentru nevoile tale.
Am scos tel de la 9 si ceva si mo tinut 6 ore adica de la 9 si ceva pana la 14:02 e ok?
Cum sa fac sa tina mai mult sau este normal? Tot de 3 zile pe zi il incarc ca eu il folosesc mult
La Iphone-uri este normal.La orice tip de iphone.Eu am 15 si tot de 2-3 ori pe zi il incarc.Nush sigur dar si la Samsung-urile astea mai noi stiu ca tine si mai putin bateria
Deci e in regula?
Da
Oare daca imi luam iphone 13 ma tinea bateria mai mult sau tot asa?
Eu am 15 si tot asa il incarc.Nu stiu exact dar cred ca e aceeasi baterie la toate iphone-urile si diferenta este de cateva actualizari si design
Am pus ceva intrebare de baterie pe profil uita te te rog frumos
Depinde cât de mult il foloseşti!
Am momente când il incarc la 2 zile, dar şi când il incarc in fiecare zi sau chiar de 2 ori pe zi.
Poke12345 întreabă:
Vlad_Călinescu_1994 întreabă:
AlexBoy88 întreabă:
Alex31004 întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: