Probabil bucatica aia de plastic indeparteaza 'pinii' conectori a cartelei SIM cu cei ai telefonului. Din cate stiu, se afla tot prin zona butonului de lock / unlock. Mai redu putin dimensiunile acelui obiect ce ai pus la buton, ca sa se poata conecta.
Nu ai nevoie de o aplicatie.
Settings -> General -> Auto-Lock -> aici selectezi dupa cat timp telefonul sa se blocheze singur. Ai doar optiunea de minim 1 minut. Telefonul se va bloca singur dupa 1 minut de nefolosire.
Aiurea asa.
Cam da, dar e cam tot ce am l-am putut sfatui. Totusi, nu a definit mai explicit "mi s-a stricat butonul de lock screen". Si eu il am oarecum stricat, dar am improvizat si il pot folosi. Merge putin mai greu, dar e ok. Daca i s-a stricat doar dispozitivul cu care apasa the actual button to lock the phone, poate pune o bucatica de ceva, si sa apese pe ea.
Salut, cum pun bucatica aia de hartie? multumesc
Pai, sus in dreapta era butonul de lock / unlock. Acolo trebuie pusa! Daca o poti forma in asa fel incat sa fie perfecta ca si forma si sa si ajunga la butonul care blocheaza telefonul, e numai bine. E doar o chestie de intuitie, nimic mai mult, dar daca nu te pricepi / te sperii, lasa pe altcineva sa faca operatia.
Salut,poti sa imi specifici exact unde sa pun hartia, problema este ca butonul nu se gliseaza ramane blocat, am desfacut cele 2 surubele l am scos m am uitat totul este bine dar nu se misca. multumesc
Deci butonul e intact? Pai, man, inseamna ca ceva il blocheaza. N-o sa ai nevoie de niciun material aditional. Eu am crezut ca s-ar putea sa nu mai ai butonul.
https://www.youtube.com/watch?v=x4iAEV3KW3I
Vezi ca e un tutorial exclusiv pentru asta pe acel link. Ia vizioneaza-l si incearca-l!
Ok dar daca pun hartia intre carcasa si plasticul cu 2 surubele nu cred ca o sa mai faca contact?
Am alta problema, acum scrie cautare si nu imi mai recunoaste cartela
Am alta problema, acum scrie cautare si nu imi mai recunoaste cartela
Dar am facut butonul merge perfect, am taiat o bucata de plastic patrata si am pus-o intre butonul de fier si plasticul cu 2 suruburi
Probabil bucatica aia de plastic indeparteaza 'pinii' conectori a cartelei SIM cu cei ai telefonului. Din cate stiu, se afla tot prin zona butonului de lock / unlock. Mai redu putin dimensiunile acelui obiect ce ai pus la buton, ca sa se poata conecta.
Cunosc si eu pe cineva care a avut problema asta. Singura solutie e sa-l duci la reparat.