Ce ios ai pe el?
AI multe aplicatii pe el? Problema apare intr-o aplicatie anume sau nu conteaza?
Garantie mai ai?
Intrebare : Ai multe aplicatii pe el?
Raspuns : Nam nici-o aplicatie, am fost la service cu el si mi-lau resoftat, si au zis ca la ei nu s-a mai restartat, dar ei din cate am observat, nu mi-a trecut prin cap sa intreb, l-au tinut cu cartela in el, eu il tin fara.
Intrebare : Problema apare intr-o aplicatie anume sau nu conteaza?
Raspuns : Pai din cate am vazut nu prea conteaza, cand sunt prin Configurari, Camera Foto, Poze... etc.
Intrebare : Ce iOS ai pe el?
Raspuns : iOS 7.0.4 ( Software-ul este la zi)
Intrebare : Garantie mai ai?
Raspuns : Nu, dar am fost cu el la Service, ei au spus ca au rezolvat problema, la ei nu s-a mai restartat(din care am observat ei l-au tinut cu cartela in el, au scos-o cand mi-a dat telefonul), si a zis ca mai are ceva la senzor baterie, sau asa ceva, si a dat comanda de CIP si ma anunta cand vine.
Ok, in cazul asta nu iti ramane decat sa astepti pana cand o sa aduca ei acel cip. Oricum, am intrebat ca poate gaseam ceva "util" dar nu pare sa fie o problema de soft. As zice ca e ceva defect hardware(mai mult ca sigur), insa asta se rezolva in cazul tau la service.
Da, dar din cate am inteles eu cipul este de la baterie, o problema separata de restartare, cred ca este legat de procentajul bateriei, ca nu il afiseaza corect... eu sunt curios de ce mi-au zis ca la ei nu s-a mai restartat, se poate oare sa nu se mai restarteze cand are cartela in el? (pe la 7+ intru pe mess, poate intri sa vb mai mult )
Salu am aceiasi problema cu iphone 5s te rog daca ai rezolvat ceva lasa-mi si mie un mesaj sa stiu daca am vreo sansa sa il repar Multumesc ma gasesti pe id memo_costinesti