| 524fhxj a întrebat:

Salut, am un iphone 5 pe care l-am gasit pe strada si nu ii stiu icloudul si am incercat de prea multe ori si acum l-am blocat, exista vreo metoda de a-l reseta sau ceva de genul fara bani? Dau funda menilor xD

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Conform legii trebuie predat la Politie. Poti fi acuzat ca l-ai furat.
Sau chiar l-ai furat?

| RobertMoon a răspuns:

Nu poti face nimic la iPhone in legatura cu contul de iCloud, mai ales pe gratis. Singura solutie e sa ii schimbi placa de baza cu una noua (fara cont de iCloud) bineinteles. Costa cam 150 lei, dar nu are rost tinand cont cat de vechi este telefonul, iar daca nu vrei sa il repari iti recomand sa scapi de el rapid, daca proprietarul a blocat contul, poate intra pe calculator pe contul de iCloud si sa te localizeze in maxim 5 minute, daca e de la tine din oras probabil te vei trezi si cu politia la usa happy asa am patit si eu o data, am pierdut un iphone 5s acum cativa ani si l-am recuperat rapid, mai putin cartela, il gasise un copil si era bucuros banuiesc laughing cand am ajuns la el acasa cu politia deja imi aruncase cartela si o bagase pe a lui in telefon, dar nu i-am blocat telefonul, l-am lasat asa deoarece am vrut in mod special sa il foloseasca ca sa il localizez, apoi l-am recuperat foarte usor, nu a mai fost nevoie sa mergem la politie sau ceva, a inteles tatal lui care e faza rapid... asa ca iti recomand sa scapi repede de el daca nu vrei sa fi localizat, sau sa-i consumi bateria pana la epuizare si sa-l lasi asa.

| Evolution a răspuns:

Sau il poti preda la politie / sa dai anunt si sa cauti proprietarul.

| Illuminati2016 a răspuns:

Ce ghinion macar daca gaseai un Samsung sau ceva cu Android ca ii puteai da hard reset din butoane

| GigiCelMaiPeste a răspuns (pentru Illuminati2016):

Taci si nu ii da idei happy

| Illuminati2016 a răspuns:

Cauta pe net schimba placa de baza cu una noua si voila

| Gaby212 a răspuns:

Asta merita sa ajunga la Alcatraz...

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Cand gasesti un telefon trebuie gasit proprietarul, nu il pastrezi tu.
Numai proprietarul stie datele iCloud.

| Tpufan123 a răspuns:

Il duci la un service, ii spui ca i-ai uitat datele, te ajuta el contra cost evident.

Sau il duci la politie si nu te costa nimic.

| xerxes1 a răspuns (pentru Tpufan123):

Nici la Apple in service nu ti-l primeste daca nu ai parola.
Sunt printre cele mai sigure telefoane.
Hotii le inapoiaza proprietarilor de obicei.

| EcceHomo a răspuns (pentru xerxes1):

Împreună cu reproşul:"Bă, da' ți-ai găsit ce telefon să-ți iei!"

| Tpufan123 a răspuns (pentru xerxes1):

Mie mi s-a furat iphone-ul si hotul nu a stiut parola dar a reusit sa il sparga! Cum?
Voi chiar credeti ca si iphone sunt imposibil de spart? Lol

| adrian40ivan a răspuns:

Nu. daca este pierdut propietaru il poate bloca.