Parola pe care ti-o cere cand vrei sa descarci aplicatii este de la id-ul Apple, ttebuia sa ii zici celui de la care ai cumparat sa isi stearga contul de icloud si id-ul Apple din telefon pentru ca fara parola nu prea ai cum sa stergi id-ul de Apple, ca solutie nu ai decat sa contactezzi vanzatorul sa ii spui sa iti dea parola sa stergi id-ul si icloud-ul sau sa te intalnesti cu el sa le stearga el personal daca nu are incredere sa iti dea parola.
Telefonul are contul meu bagat, omul s-a delogat, si la descarcarea unei aplicatii cere parola mea, la update-uri cere parola lui desi contul lui nu apare nicaieri pe telefon.
In cazul asta incearca sa iti faci un cont al tau de icloud si sa iti pastrezi id-ul de la Apple, poate merge asa, dar ca sa nu iti mai ceara icloud-ul sterge orice icloud existent pe iphon-ul tau si vezi ce se intampla.
Deci daca dezinstalez aplicatia si la reinstalare imi cere parola mea, in fine, nu stiu daca o sa fie aceeasi chestie si la urmatoarele actualizari, in fine, mersi de ajutor.