| Basy_Home_1975 a întrebat:

Salut, am un iphone 6 si cand pregateam masa din greseala am dat cu mana peste un pahar cu apa si telefonul meu era pe masa a cazut un pic de apa in mufe si am mai patit asta dar s-a uscat si nu am mai avut probleme, dar dupa ce am terminat de facut masa am vrut sa ma duc sa imi fac exercitiile de dimineata si cand sa aprind telefonul vad ca displayul era un pic stricat. Gen ieseau in evidenta foarte multi pixeli. Am spus ca este de la telefon, l-am bagat la incarcat cand il deschid ecranul meu avea niste chestii gen glitch, adica se vedea foarte urat, nu poti sa faci nimic cu el pentru ca te deranjeaza. Specific ca acum l-am pus intr-o punga cu orez pe deasupra si am inchis punga, apoi am luat 3 carpe, am impaturit punga si l-am pus intr-o cutie de pantofi. O fi de la apa ca el gen merge perfect dar se vad urat chestiile alea pe ecran? Dau funda

1 răspuns:
| Heavenonearth a răspuns:

E defect displayul, pentru că s-a distrus la căzătură conectorii și udat cu apă.Se va degrada cu timpul.Salvează cât mai repede pozele că nu le mai poți recupera.