anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am un iPhone 7, vreau să-l vând și să-mi iau Samsung Galaxy S8.Stiu ca e mai mare și asta si vreau.Tot iPhone am avut in ultimii ani și m-am saturat de ele.Stiu ca ar trebui sa merg să-l văd in magazin să-mi fac o idee, dar ce părere aveți de telefon ca și performanță sau cât de fluent se mișcă etc.Cat timp ar tine dacă l-as lua de pe olx?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Telefonul e excelent. Cât te ține cumpărat de pe OLX? Poate 10 ani, poate 10 minute. Depinde de bafta ta și buna credință a vânzătorului. Succes

| Frank51 a răspuns:

Daca intrebi de fiabilitate, nu cred ca-i ok sa iei de pe olx. Ideea e ca nu poti sa stii ce iei, si in mare parte toate au un defect ascuns, ca de asta si sunt vandute. Daca macar ar avea pretul pe masura, dar nu frate, am vazut s8 cu sticla sparta, 1600 lei, bai omule, dupa ce ca ii vai de capu lui ii si spart, sa dau pe o bucata de sticla sparta 16 mil? esti nebun la cap, dar in descriere scrie "perfect functional, sticla sparta nu afecteaza cu nimic" sa mori tu ca nu afecteaza, ca aia face toti banii. laughing

| PetruZMihai a răspuns:

Eu unul nu cumpăr de la second hand, eu zic că mai bine îl iei din magazin. Cât despre performanță f rapid