| Gmy_Iulian_2000 a întrebat:

Salut, am un S8 si il am de 8 luni. Nu am avut nici o problema cu el pana ieri seara.
Nu mai incarca deloc cu incarcatoarele cu nici un fel de fir(cu firul incarca doar la pc)si mai merge si la ala wireless sper sa ma ajutati si pe mine sad

Răspuns Câştigător
| SergiuM99 a răspuns:

E posibil sa ai un defect la placa de baza, ori portul USB. Referitor de ce a spus si cealalta persoana nu este chiar asa, acum depinde la ce persoane le duci, sunt persoane care exagereaza cu un anumit defect ( asta numai sa obtina mai multi bani), dar sunt si persoane care ti-l pot face in 2 -3 zile. Acuma depinde de cine dai, eu de exemplu am avut un p20 dar l-am scapat si s-a spart, l-am dus la un service si in 3 zile l-au refacut si mi-au dat si factura de la produs(display) pentru a vedea pretul exact si pentru a confirma calitatea acetuia.

| Gmy_Iulian_2000 explică (pentru SergiuM99):

Da dar la pc încarcă nu are cum sa fie portul stricat

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei Samsung overpriced si calitate extrem de mica ce sa-ti facem noi... Cumpara altul/du-l la service. Dar vezi ca vei sta cam 2 saptamani cu el in service si posibil sa-ti vanda informatiile de pe el dupa ce-l repara.
Probabil s-a stricat portul USB, or ca ai bagat stramb, or a intrat praf si apa si s-a facut noroi etc.