| Vali215 a întrebat:

Am un Samsung A6 și nu pot să efectuez ori să primesc apeluri. Aveți idee de ce?

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asta are legătură cu cartela nu cu telefonul, du-te la sediul ălora de unde ai cartelă/abonament

Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns (pentru Goete):

Or exista, da majoritatea se datorează cartelei. te duci unde e cel mai simplu, adică la Orange, Vodafone etc etc și acolo dacă nu se rezolvă simplu îți pui și alte probleme ca cele zise de tine...

| Vali215 explică (pentru Adry05):

Nu cred că e problema la cartelă. Se poate să fie problema din fabrică. Mai e un băiat aici care are aceeași problemă ca și mine.

| Adry05 a răspuns (pentru Goete):

Omu a vorbit de parcă strict modelu telefonului ar conta și ar putea afecta convorvorbirile ceea ce e complet eronat și imposibil

| Adry05 a răspuns (pentru Vali215):

Eu am avut ceva asemănător și a fost cartela, m-am dus la Orange și mi-a schimbat-o și după a mers.

| Vali215 explică (pentru Goete):

Am răspuns de ceva timp. Am spus că am mutat cartela în celălalt slot și a mers. Acum nu mai am probleme. Și da, recunoștea cartela în primul slot dar nu mergea să primesc sau sa efectuez apeluri.

| Furnicuta000 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu A6. Din fericire netul merge asa ca sun doar pe mess sau wapp. Am ajuns la concluzia ca e defect din fabrica. Nu am reusit sa ajung la garantie pana acum dar daca ai garantie mergi acolo ca se rezolva.

| Vali215 explică (pentru Furnicuta000):

I-am dat resetare și mi-a mers pentru puțin timp. Merge când vrea el. Nu cred că e vreo problemă la cartelă.

| Vali215 explică (pentru Furnicuta000):

Mută cartela. A mers la mine

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Vali215):

Daca o mut in al doilea slot nici macar nu mi-o citeste. Mai mult ca sigur e ceva defect. Greseala mea ca nu l-am returnat in alea 30 zile.

| Andreeatrb a răspuns:

Mai bine te-ai duce la cineva specializat în domeniu