1) Curăță camera de amprente şi murdărie cu un şervețel moale curat şi cu o soluție. Poți folosi şervețele speciale pentru electronice, soluție de spălat geamuri sau chiar spirt.
2) Am observat la Samsung că uneori „bâzâie" camera: senzorul din interiorul lentilei se mişcă necontrolat dereglând imaginea şi scoțând un sunet ca de albină. Scutură puțin telefonul ca să-şi revină (trebuie să nu mai auzi micul zgomot).
Aplicația de cameră nu ar trebui să aibă legătură.
Camera este curata și nu bazaie...
Atunci mai poți încerca:
a) Șterge memoria cache a aplicației și a întreg telefonului. Pentru aplicație: intră în Setări la Manager de aplicații. Dă clic pe aplicația de cameră. Golește memoria Cache (probabil trebuie să mai dai clic pe Spațiu de stocare înainte) și oprește forțat aplicația. Pentru a șterge tot cache-ul telefonului, intră în Setări -> Spațiu de stocare -> Memorie dispozitiv -> clic pe Date din cache -> Ștergere.
b) Resetează telefonul la versiunea din fabrică. Salvează-ți toate datele înainte!
c) Dacă problema nu dispare și telefonul mai e în garanție, atunci cel mai bine îl trimiți în service.
Salut,
Am patit acest lucru la un LG K8 dupa 2 zile de utilizare doar. Am fost cu el la service si nu au mai avut ce sa-i faca, au spus ca ceva modul la camera foto defect. Mi l-au inlocuit pe loc. Iti recomand sa faci acelasi lucru.
Scutura telefonul suna ciudat dar m-a sunat mama pentru aceeasi problema de vreo saptamana si astazi am scuturat telefonul si si a revenit imediat