Sincer sa fiu nu am vrut neaparat sa te descurajez, nimeni nu s-a nascut invatat,pe xda exista cam tot ce se poate sti despre telefoane,cand m-am apucat eu mai intai sa imi schimb windowsul(am un telefon cu windows),apoi sa ii pun si windows si android in acelasi timp si in final sa il schimb total pe Android,nu aveam pur si simplu nici o idee ce si cum sa fac, am intrat pe Xda si m-am pus pe citit,in final cand m-am apucat de treaba am fost atent sa urmez exact etapele,si unde nu intelegeam o etapa, un termen, ma intorceam iar la citit pana intelegeam despre ce e vorba. In felul asta nu am avut nici un fel de problema, si dupa primul Root si alte chestii acum totul e mult mai simplu, pentru ca stiu exact ce fac. Succes!
Pe Xda Developers ai tot ce iti trebuie dar trebuie mai intai sa te documentezi foarte bine despre anumite etape si actiuni necesare pentru Root, dar banuiesc ca nu te impaci cu engleza daca nu intelegi nimic din ce spune acolo, oricum in cazul tau sansele sa distrugi telefonul sunt de 80 % daca nu mai mult... Daca nu stii ce faci si nu ai bani de dat pe alt telefon eu te sfatuiesc sa nu te risti, e o operatiune riscanta (intr-adevar pentru cei care nu stiu ce fac ). Root-ul a fost inventat, ca utilizatorii neavizati sa nu aiba acces la partile sensibile ale sistemului, sa nu distruga device-ul. Root-area, iti da acces deplin, dar si posibilitatea sa omori definitiv telefonul, daca nu stii ce faci! Banuiesc ca stii ca din momentul din care ai rootat telefonul, nu mai ai garantie. Numai bine.
Inteleg engleza de pe site, dar nu stiu sa si pun in.practica
...oricum.cred ca mai bine nu fac asta...mersi de sfat
Sincer sa fiu nu am vrut neaparat sa te descurajez, nimeni nu s-a nascut invatat,pe xda exista cam tot ce se poate sti despre telefoane,cand m-am apucat eu mai intai sa imi schimb windowsul(am un telefon cu windows),apoi sa ii pun si windows si android in acelasi timp si in final sa il schimb total pe Android,nu aveam pur si simplu nici o idee ce si cum sa fac, am intrat pe Xda si m-am pus pe citit,in final cand m-am apucat de treaba am fost atent sa urmez exact etapele,si unde nu intelegeam o etapa, un termen, ma intorceam iar la citit pana intelegeam despre ce e vorba. In felul asta nu am avut nici un fel de problema, si dupa primul Root si alte chestii acum totul e mult mai simplu, pentru ca stiu exact ce fac. Succes!
Andy88 întreabă: