| Generalgrevious031 a întrebat:

Salut. Am un smartphone Samsung S9+ si capacul din spatele smartphone-ului este un pic dezlipit, credeti ca bateria de la S9+ este umflata?

Si mai am o intrebare, de ce mi se incalzeste cateodata smartphone-ul mai ales cand ma joc pe el?

Ultima oara cand am schimbat bateria la smartphone a fost in noiembrie 2022.

2 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Că îl scapi pe covor.

| Korkodeln a răspuns:

Ori s-a umflat bateria (mai dificil dupa doar doi ani, dar cine stie ce calitate a avut), ori adezivul cu care au lipit capacul inapoi cand au schimbat bateria a fost de proasta calitate sau prost aplicat, eu as merge la un centru de reparatii sa se uite si sa rezolve, daca ai capacul dezlipit poate patrunde apa si murdaria si nu vrei asta, daca chiar e umflata bateria char NU VREI asta si trebuie schimbata imediat, iti poate distruge telefonul sau, Doamne Fereste, ia foc cand il incarci.

Vizavi de incalzirea cand te joci cu el, nu e numai problema ta, jocurile solicita echipamentele la maxim, fie ele PC-uri sau telefoane, se intampla si la case mai mari (iPhone 14 se infierbanta in draci pana au dat un patch sa mai coboare puterea), jocurile moderne sunt gandite sa mearga pe telefone de top si S9+ e bun, dar nu e chiar modern (6 ani!).