Este un scurt la mufa de incarcare si eu am patit asa, ai putea sa il cureti cu o periuta de dinti uscata in timp ce este oprit si bateria scoasa, si eventual daca nu isi revine mergi la service.
Haha! Se pare ca solutia ta cu periuta a dat roade pana la urma! Am scos o cantitate de praf care e imensa avand in vedere marimea mufei si a orificiului. Si cand te gandesti ca imi venea sa ma dau cu capul de birou cand am vazut ce imi ziceai sa fac Merci, pana la service macar il incarc!
Cum il curat cu periuta? In mufa de incarcat?
Da exact, cu o periuta de dinti uscata il cureti in interiorul mufei din telefon.
Daca mai ai garantie te duci cu el. Trebuie dus ca sa ti-l repare nu stiu sigur ce are, dar daca ai garantie du-te cu el si vezi ce are.
Hmh dupa cum a zis ala de la service e un scurcircuit dar totusi tu l-ai facut asa deoarece nu l-ai lasat. Dintr-un scurcircuit mic cred ca s-a transformat intr-un adevarat hal de stricaciune e ca un morman de haine puse una peste alta gramada.In baterie acel scurcircuit ..cand tu nu la-i auzit sau nu l-ai avut in vizor a facut o mica scanteie si cand face asa ceva ...cred ca s-a ars(parerea mea)sau acea scanteie a distrus bateria si cand l-ai bagat la incarcat..nu stiu ori e de la telefon ori odata cu acea scanteie cred ca s-a infectat si in incarcator.(repet parerea mea).Nu stiu ce ar trebui sa faci in afara sa-l duci la service.(nu face decizi gresite dupa parerea mea)ori cum bunicamea la telefonul ei daca il baga la incarcator o noapte si este descarcat tot descarcat ramane chiar daca e incarcat
N-ai inteles...scurtcircuitul e dinainte de intamplarea de azi! Azi nu mi s-a mai aprins cand l-am bagat la incarcat. Scurtcircuitul nu facea decat sa imi arate ca se incarca nefiind conectat la incarcator- evident nu avea cum sa arate nivelul crescand, dar nici nu mai scadea odata cu utilizarea.
Si...ce vrei sa spui cu mormanul de haine si cu scanteia care distruge bateria?! Si cu bunicuţa?!
Hai mai... eu intreb aici pe bune si voi radeti de mine! De-aia va suspenda adminii conturile...
Poate fi de la telefon este o replica sau are un scurt pe plac si de aia iti da asemenea erori.Cel mai sigur mod este ca telefonul este o replica se intampla des.
Daca mai ai vreun prieten, coleg, etc. cu telefon la fel ca al tau, dar sa fie Nokia Lumia 920, nu Allview, nu Samsung, INCEARCA SA BAGI BATERIA CELUILALT TELEFON IN TELEFONUL TAU!
Am spus sa nu bagi alta baterie in afara de Nokia deoarece exista riscul sa arzi telefonul. ITI SPUN DIN PROPRIE EXPERIENTA!
Bateria de la Nokia Lumia 920 nu este user replaceable- cu alte cuvinte carcasa nu are capac la baterie, e dintr-o singura bucata- nu poti umbla in el.
AlexMaftei2001 întreabă: