Eu stiu doar 1 metoda, dar nu garantez ca va merge. Totusi, merita sa le incerci.
- inchide telefonul
- baga incarcatorul in el si lasa-l sa se incarce (chiar daca nu arata cum se incarca) pentru MACAR 10 MINUTE.
- dupa aceste 10 minute, tine apasat pe butonul de power, butonul de volum UP si cel DOWN pentru MACAR 2 minute, nici o secunda mai putin. Poti numara chiar 2 minute jumatate pentru a fi sigur.
- dupa ce s-au scurs acele 2 minute sau mai mult, ia mana de pe butonase iar telefonul ar trebui sa booteze in mod normal.
Atentie, o faci pe propria raspundere, dar din cate vad pe google, si din cate-mi mai amintesc, multi altii cu aceeasi problema au rezolvat-o... sau nu. Incearca si vezi!
Daca nici cand il resetezi nu iti merge habar nu am ce poate avea. dar te-ai uitat sa nu fii contectat la alte conturi dupa ce il resetezi ca sunt aplicatii de exemplu eu pe Samsung S3 am o aplicatie pe care mi-am facut cont si daca imi resetez telefonul si dupa ma conectez la contul ala imi apat absolut toate notificarile, pozele muzica etc. tot!