Am un prieten care inca mai utilizeaza Lumia fara probleme. Incearca sa faci contul Microsoft direct pe site-ul lor apoi sa il introduci pe telefon, poate asa merge.
Telefoanele Lumia sunt moarte
Nimic nu mai funcționează la ele, aveam și eu unul... până l-am aruncat
Din cauza ca Microsoft a încheiat suportul pentru Windows mobile, acțiunea a început prin 2018-2019 din cauza ca Windows mobile a decăzut mult față de IOS și Android iar când google a cumpărat Nokia de la Microsoft prin 2014 și asta a contribuit și nu mai ai suport la aplicații în Microsoft store... Chiar ei au lansat un telefon pe Android prin 2020 parca, numit surface duo. În prezent poți folosi un Nokia/Microsoft lumia doar pentru poze, vorbit la telefon și alte aplicații de sistem și navigat pe net. În prezent mai fac colaborări cu Samsung cei de la Microsoft.
Nu poți instala aplicații de tip apk pe telefoane care au windows mobile os pentru ca astea au fișiere apkx sau ceva de genul, sunt pe Android sau Harmony os (Huawei) fișierele.apk.
Multumesc de raspuns pe telefonul asta merge sa mai descarc muzica
Poți încerca să descarci prin Microsoft edge muzica de pe net, dacă nu merge poți transfera muzica de pe un laptop/calculator prin USB ori de pe alt telefon prin Bluetooth.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: