anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un telefon Samsung Ace 4, e mai vechi si ma intrebam de ce imi face probleme. Imi merge netu greu si telefonul uneori. De la ce ar putea fi? De la virusi? sau poate pentru ca este mai vechi? Nu stiu ce sa ii mai fac ca ma dispera uneori.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

E din cauza ca e vechi și aplicațiile sunt optimizate pentru telefoanele de generații actuale. Aplicațiile actuale consumă resurse mult mai multe decât aplicațiile pentru versiunile inferioare de sistem de operare, iar cum telefonul fiind vechi se cam chinuie cu aplicațiile noi, sau aplicațiile deja instalate pe el au devenit incompatibile.

4 răspunsuri:
| WithoutName123456789 a răspuns:

Este vechi, aceea este problema.Nimic nu tine la nesfarsit.Totusi,incearca sa ii dai o resetare din fabrica si daca nici asa nu merge incearca sa instalezi un Custom ROM.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DeyCj):

Si ar merita sa-mi iau Samsung j5 2017? sau ce telefon bun mai gasesc pana in 1000 lei tot de la Samsung?

| PainTech a răspuns:

Telefonul e vechi. Hardware-ul pur si simplu nu suporta bine aplicatiile noi, iar versiunile vechi nu se integreaza prea bine cu infrastructura moderna.

Si eu am o tableta Manta veche care functiona ok inainte ( prin ~2012 ). Acum e complet inutilizabila, chiar si dupa o restabilire la varianta din fabrica...

| DeyCj a răspuns (pentru anonim_4396):

J5/17 am și eu, dar nu mi se pare cineștie ce de el.Are procesor rapid, dar ramii îl trage în jos, de unde apare și lag-ul mare la deschidrea aplicațiillor.Gaming-ul se exclude din start.