| vasibbv a întrebat:

Salut, am un telefon Samsung Omnia pro b7330, de curand l-am scapat pe jos in timp ce ascultam muzica s-a inchis, i'a sarit bateria.Cand l-am aprins m-am uitat sa vad daca are ceva. si in timp ce ma uitam la el am constatat ca nu-mi mai intra in media player, ca atunci cand dau play la o melodie mp3 nu se intampla nimic de asemenea cand ma sana cienva nu se aude nimic desi am o melodie mp3 ca ton de apel.M-am gandit ca s-ar fi stricat difuzoarele dar am constatat ca nua sta ar fi problema deoarece cand se deschide se aude soneria modelului si cand am inregistrat o melodie prin intermediul microfonului telefonului si am pus-o si spre surprinderea mea chiar a functionat, s-a auzit.Raman profund recunascator.

Răspuns Câştigător
| robytzu96 a răspuns:

Hm.
1.Incearca sa lasii telefonul' stins cel putin o ora cu baterie cu tot in el! Si dupa aceea sa vezi
2. Cauta codurii de resetare telefon! (eu dau reset la tel cand mai pun cateodata setarii gresit si nu mai stiu sa le dezactivez )
3. Du-te la o Firma pentru reparat telefoane. Dar aia zic ca trebuie sa asteptii o zi sa vada ei ce are etk.
4. Incearka sa scotii cardul, si sa il bagii iar. Daca nu trimitetii o melodie dpe alt telefon. Daca nu ai alt telefon sa trm un Prt\coleg etk!

Sper ca ti-am fost de folos! Bafta!

2 răspunsuri:
| vasibbv explică (pentru robytzu96):

Crezi ca m-ai putea ajuta cu acele coduri?
Si maia re o problema cand il conectez la pc prin cablu USB merge doar sa-l incarc si stocare cand incerc sa-l conectez la PC suite nu-l gaseste iar la sync aceeasi problema.

| robytzu96 a răspuns:

Hmm... Incearka sa dai pe Google : asta :
cod resetare (numele telefonului)