In general, mai ales in rrominica nimeni nu isi face asigurare la telefon
de asemenea, asigurarea merita cat timp telefonul valoreaza macar 700eu, dupa 8-9luni cam scade cel putin 30-40% din valoarea cu care a fost cumparat si asigurarea incepe sa nu mai merite
iar detalii, asta aflii de la asigurator, ca orice asigurare au optiuni si paraoptiuni, de la, uite l-am zgariat din greseala, pana la dau cu el de pamant mama lui de joc frustrant (joc pe care il joc pe telefon), ma calmez, iau o maturica, strang toate bucatile, ma duc cu el la asigurare si imi dau toti banii pe care i-am dat pe el (nu e chiar in halul asta, dar poti sa spui ca l-ai scapat de la etaj, din greseala, ca nu au cum sa verifice)
deci, da telefon la asigurator, asta e cea mai buna solutie, cum spuneam FOARTE PUTINI chiar au asigurare in rrrominica, iar eu stiu numai din auzite, nu am avut asigurare niciodata, am preferat sa investesc in folie full glue si husa UAG (Urban Armor Gear, cea mai buna anti-shock), ca sa protejez telefonul de spargeri, restul am grija mare sa nu mi-l fure si mai e si garantia care mai are inca un an
anonim_4396 întreabă: