Da dar eu am Nokia c3.....nu iphone
De ce NU spui!
În acest moment, nu există nici un proces pentru a recupera mesajele şterse pe Nokia S40.
Asta spune la Www.whatsapp.com/faq/general/21197296
Pot fi mutate pe alt tel.Cum citeste mai departe.
Atat stiu. Succes! :-bd
Dar daca am un telefon android, pot sa le recopar? adica sa bag cartela intr-un telefon cu sistem de operare android, ce ziceti?
Da.Explicatii in primul raspuns.
http://www.whatsapp.com/faq/android/20887921
Daca nu te descurci cu engleza foloseste google crome.
:-bd
Nu inteleg nimic de acolo... explica-mi pas cu pas dac vrei
Pas cu pas e cam greu ca nu stiu ce telefon vrei sa folosesti pentru recuperare dar cu PC-ul conectat la telefon poti folosi un program de recuperere a fisierelor de pe card sau memoria tel. "backup android".
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.appbackup
asta dupa ce schimbi cartela pe un tel. cu android.
Ar mai fi o solutie dar contra cost si fara batai de cap
Faci o cerere scrisa la provider-ul de la care ai cartela(cosmote/Orange...) cu specificatia de a recupera SMS-urile/conversatiile sau cum se spune desfasuratorul lor.Atentie nu la numerele formate/primite.
Daca ai abonament sunt obligati sa-ti ofere aceste informatii!
Folosesc un Sony xperia j, zi-mi cum sa fac pas cu pas, si cu programu ala cum merge? il descarc il instalez si dupa? dupa cum fac?
În timpul procesului de instalare, vi se va cere pentru a restabili Istoricul de mesaj. Alege [pauzã] pentru a restabili lipsă chat-urile dvs."restore"
Decide ce fişier copie de rezervă doriţi să restauraţi.
Redenumiţi acest fişier de la "msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt" la "msgstore.db.crypt"
Instalaţi WhatsApp
Cînd asked la spre pauză, apăsaţi [pauzã]
Va fi acum posibilitatea de a vedea mesajele de restaurat. Dacă doriţi să reveniţi la restaurarea, pur si simplu schimba numele fişierului backup înapoi la ceea ce a fost, redenumiţi "msgstore.db.crypt.current" la "msgstore.db.crypt", şi urmaţi paşii din nou.
Acest fişier copie de rezervă manual vor fi salvate ca "msgstore.db.crypt" în folderul /sdcard/WhatsApp/Databases. Salvaţi acest fişier ca "msgstore.db.crypt.current" asa ca tine nu-l confunda cu alte fişiere de rezervă în timpul procesului de restaurare.
Spune-mi cum as fac de pe un iPhone 4? da te rog Mai amanuntit...Mai in detailing!
Nu merge iti spun sigur ca stiu cineva care sa chinuit vreo 3-4 zile a tot cautat pe net si nimic
Summerismine întreabă: