Îți recomand un iPhone. Am trecut de la Samsung, la
Apple, mai exact iPhone SE și sunt foarte mulțumit de el.
Acum nu știu ce vei alege...
Azi mi-am luat A5 2016, deocamdata e perfect, dar voi revenii cu o recenzie peste ceva timp, plus ca mie nu mi plac iphone urile, eu mi-am dorit ceva pana in 1500 de lei, dar sa fie Samsung, si pot spune ca A5 2016 este o alegere bune, si ca design si performante decente. Multumesc de sfat.
Amice crede-ma ca nu vrei un asa telefon.
Eu am un A3(2016) si nu-s multumit deloc de el.
Prietenul meu are un A5(2016) si e de aceeasi parere.
Urmatorul meu telefon va fi Apple....succes la cautat.
Prietenul meu, A5 2016 nu este un Telefon pentru Jocuri, respectiv pentru Gameri inraiti, A5 e bun pentru un joc cum ar fi GTA sau Asphalt 8, e bun pentru Facebook, si poze. Pentru un utilizator normal de zi cu zi A5 e perfect.
Salut prietene! Samsung galaxi a5 2016 este un smartphone foarte compatibil, design-ul este foarte elegant, dar când vine vorba de specificații, prețul cam lasă de dorit. Dacă vrei un telefon cun design elegant și cu niște specificații decente îți recomand un Huawei p9 sau p9 lite.Aș dori să-mi spui ce buget ai.
Am avut un Buget de 1500 de lei, azi am mers la Media Galaxy si mi-am achizitionat un A5 2016, Black. Arata super bine, si ca Performanta, e destul de acceptabil, deoarece eu nu sunt Gamer, insa duce destul de bine jocurile, am testat Asphalt 8 si GTA san andreas, merg perfect. Doar de azi dimineata il am, dar pot sa spun ca pentru mine e mai mult decat imi trebuie. Iar pretul e destul de decent. Multumesc mult pentru raspunsul tau.