Salutare! Am achizitionat acum o saptamana acest telefon si nu regret absolut deloc ca am facut-o! Bateria este exceptionala (3-4 zile in care 3-5 ore pe zi il foloesc - jocuri 3d, youtube, facebook, vorbit). Acum l-am bagat a doua oara la incarcat dupa 7 zile Bateria se poate inlocui, nu neaparat la Orange shop sau la service... insa nu incurajez acest lucru (pierzi garantia si poti avaria telefonul) dar nu cred ca va fi nevoie prea curand sa o inlocuiesc(viata pentru o astfel de baterie este estimata la 4-5 ani).
Telefoanele/tabletele ce nu au bateria detasabila au autonomie si viata mult mai mare... aceasta este parerea mea si a multor revieweri de gadgeturi.
Poate fi rootat cu farmaroot sau eroot (insa nu incurajez acest acest lucru deoarece pierzi garantia, oricum nu te ajuta prea mult )
Se misca foarte bine, telefonul este rebranduit de cei de la Orange, numele initial fiind Alcatel OT Idol Mini.
Acestea fiind spuse, il recomand cu cea mai mare placere! Succes
La fel ca si iPhone! Te duci la un service si iti schimbi bateria dupa 4-5 ani.Autonomia bateriei este relativ buna.
Salut,
In cazul problemelor cu bateria telefonului, iti recomand sa mergi cu telefonul intr-un Orange Shop, insotit de factura si certificatul de garantie; acesta se va trimite in Service.
O zi buna,
Orange Helper
Adrian_Rosca_2000 întreabă: