Salut, as vrea sa ma ajutati va rog frumos, nu mai pot instala nimic de pe magazin play ( bineinteles pe telefon ) cand vreau sa downladez imi spune descarcare in asteptare. si imi arata acord parental...nu mai am nimic in descarcare/actualizare dar totusi daca as avea ceva in descarcare tot asa ar spune astaptare sau ceva gen,, va rog ma puteti ajuta?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Uite de aici. Seteaza telefonul sa instaleze din surse necunoscute. Astfel dupa descarcare, se duce la descarcari sau unde s-a descarcat si ii poate da install. E fisier.apk deci numai pentru telefoane.
Dar, mai intai trebuie sa dea voie din telefon sa instaleze din surse externe sau necunoscute. ( astfel da voie teelfonului sa instaleze ce a descarcat din google. Telefonul fiind setat sa instaleze numai din magazin play sau store)
Te rog frumos, inainte sa explici cuiva ce sa faca fi sigur ca stii despre ce e vorba. Tu pui un om sa downloadeze un apk de pe un site oarecare cand rezolvarea este atat de simpla?
Esti tu convins ca acel apk nu este virusat?
Nu mai dati raspunsuri doar de dragul de a da raspunsuri. Daca nu stii o chestie este mai usor sa nu te bagi decat sa raspunzi si sa faci mai mult rau.
Mucea! Crezi ca eu lucrez de azi sau de ieri cu din astea. Si crezi ca eu raspund aici ca sa..imi treaca timpul sau sa capat un rahat de funda?
Uite, ca sa iti demonstrez ca stiu ce vorbesc, am facut un video si l-am incarcat direct in site-ul meu. Cu ocazia asta fac si un vizitator sau doi unici. :D
In video vei vedea cum am descarcat si scanat exact acel fisier, direct din TPU, link-ul care l-am dat mai sus.
Ma rogi tu, dar sa stii ca sunt trecut prin astea si nu are rost sa scriu aiurea pe aici.
Mucea! Dupa raspunsul tau de 2 lei se vede clar ca raspunzi aici doar ca sa iti treaca timpul.
Sa-ti explic ca sa intelegi si tu :
1. Nu are nevoie de niciun APK.
2. Este o amarata de setare din magazinul play.
3. Puteai foarte bine sa ii explici si cum pune un custom rom ca sa scape de eroarea aia.
4. Faptul ca tu pui un om sa downloadeze un apk de pe un site oarecare imi arata cat de bine te pricepi.
5. Site-ul tau merge foarte greu.
6. Daca lucrezi de multi ani cu din astea si pana acum la nivelul asta ai ajuns e clar ca nu prea le ai.
Atunci de ce nu ii explici tu fara a comenta si a face off topic. Ti-am raspuns la intrebarea: „Daca il dezinstaleaza, de unde il mai ia?"
Puteai foarte bine sa iti expui parerea. Sunt multe variante, eu am spus una. Si ti-am demonstrat ca nu e niciun pericol pe site-ul de unde este fisier-ul.apk. Eu asa fac si daca mi-a iesit figura, asa o dau mai departe.
Daca stii alta varianta mai simpla, raspunde la intrebare si nu mai comenta.
Daca citeai cu atentie vedeai ca i-am dat un link cu o explicatie simpla ce sa faca.
Este vorba de o amarata de setare din google play. Sunt 2 click-uri.
Inainte sa iei foc si sa incepi cu limbajul ala de cartier puteai foarte frumos sa citesti ce am scris. Nici metoda ta nu e rea INSA este prea complicata pentru problema pe care o are el.
Data viitoare incearca sa fii mai atent si lasa tonul asta de om care le stie pe toate ..pentru ca nu le stii si mereu e cate ceva de invatat
Unele telefoane nu au Google Play. Spre exemplu al meu, nu are. Am dezinstalat magazin play si...am avut aceeas intrebare care ai pus-o tu in comm. De unde descarc? Am gasit solutia spusa de mine si a mers. Daca are magazin play, este si ce ai zis tu o solutie.
Am luat foc pentru ca tu ai comentat cum pot da unui om sa descarce de pe niste site-uri virusate sau asa ceva.
Repet: Nu ma aflu in acest site sa dau raspunsuri dupa ureche. Site-ul acela ca si fisierul descarcat este verificat de mine insumi.
Nu castig nimic daca dau link-uri aiurea, neverificate.
Bafta si tie!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.129.45.144) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro