| wowmentol2 a întrebat:

Aș vrea sa-mi cumpar niste telefoane de pe amazon, întrebarea mea este, oare sunt codate pe o tara anume si sa nu mearga pe rețelele noastre? Si daca sa am încredere sau daca merita sa iau de pe amazon ( aceleasi intrebari si pentru site-urile chinezesti) mulțumesc

Răspuns Câştigător
| kiatres56 a răspuns:

Merita sa cumperi de pe amazon doar lucruri banale,gen huse casti folii de sticla si accesori,cand e vorba de un telefon tableta electrocasnice etc,nu iti sugerez, e o distanta mare, poti avea incredere in vanzatori dar in transport nu, se poate sparge ecranul, pot fii cotrobaite, se pot schimba piese etc.

| wowmentol2 explică (pentru kiatres56):

Mulțumesc frumos, raman dator!

| kiatres56 a răspuns (pentru wowmentol2):

Oricand,crede ma am cumparat si eu de pe amazon, in primul rand ajung foarte greu mi au ajuns si in 3 luni, in al doilea rand ajung uneori si stricate.
Bani pe care ii dai acolo ti as sugera sa ii dai in orasul tau pe un telefon.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu merita sa cumperi de pe amazon un telefon care este cel mai probabil fake. Fratele meu a patit-o, desii vanzatorul avertizase ca este original, era fake.
S-a facut reclamatie la amazon si pana la urma a primit banii inapoi.
Totusi, sa cumperi un telefon dupa amazon cu $200 si sa mai platesti inca $100 pe taxele de import si TVA, plus transport, nu merita!
Devine mult prea scump, mai ales ca nu ai certitudinea ca este original si NU ai garantie deloc la el.
Telefoane chiar nu as cumpara dupa amazon, sau orice site online.