Cum ti-o fi norocul, replica e replica, daca ai noroc merge, daca nu crapa a doua zi.
Hristos a înviat!
NU-ţi recomand să cumperi "replica" ( fie şi "1:1 replica identica, cu originalul" a ) nici unui model de telefon deoarece nimeni nu-ţi poate "garanta" performanţele acelor modele şi vei avea diverse probleme ( nefuncţionare, defecte, nu vor rula unele aplicaţii/jocuri, etc. )...
NU vă mai "aruncaţi" banii degeaba!
Toate cele bune!
Îţi doresc un Paște Fericit!
http://i.imgur.com/t0pIB.jpg
Mai bine iti iei unul secondhand vezi olx (si altele sau resigilate).
Replica o sa mearga ok cat timp iti arata ala ca e "mai bun ca originalul" si ca numai fraierii dau bani pe originale si ma rog ce vrajeli mai baga pe acolo. Ideea e ca imediat ce ajungi cu el acasa o sa inceapa sa faca figuri, initial minore pana nu o sa mai mearga.
Bai praduitorule, mai bine iti iei un telefon mai ieftin decat iphone-ul original decat replica, e de 100x mai bun, presupun ca vrei sa iti iei sa pari barosan ca mine dar eu zic sa nu
Asa,ca si aroganta, cum se fac muschii la tine, trompetistule?
Bai praduitorule, eu trompetist nu sunt, poate ca sunt arogant desi spun adevarul, dar macar nu sunt invidios
Parerea mea este ca nu merita. Daca tot vrei sa iti iei un telefon cu buget mic dar performant iti recomand ceva de pe smartphonia.
16iulia16 întreabă: