| codrinbraeafgf a întrebat:

As vrea un telefon pana in 800 de lei (nu pot face mai multi)..Am gasit 2 telefoane: Samsung galaxy s3 neo si Samsung galaxy grand 2...

Eu as prefera s3 neo dar am inteles ca se incalzeste puternic si ca nu are groila glass.

Grand 2 are gorila glas? Si daca ma puteti ajuta sa aleg. Sau puteti da alte exemple de telefoane mai bune( as prefera sa aiba gorila glass...Va multumesc, dau funda happy

5 răspunsuri:
| bugativeyRO a răspuns:

Http://www.emag.ro/......DLBXCBBBM/

799 Lei; Bate s3-ul Neo si de grand II si nu discuta. Crede-ma, la pretul lui, e perfect.

| Ochelari_Pandicornii_2000 a răspuns:

Allview P6 Energy

| nifron a răspuns:

Prietene s3 neo si a luat varul meu aceeasi chestie ca tine nu putea face mai multi bani. Cand s a dus la magazin i a zis ala ca sa isi ia grand 2 ca e mai mare si varul meu i-a zis ca vrea s3 neo ca e mai mic. Si vanzatorul ala a zis da e mai bun s3 neo decat grand 2. Si nu se incalzeste cum spun unii eu am un s5 si nu stiu ce sa ma fac ca se incinge rau in comparatie cu s3 neo sau chiar si cu un s4. Eu am avut telefon inainte gramd primul care era nu era cine stie ce e era bunicel avea lag cam mult dar mergea dar s3 este mult mai bun eu atunci mi am ales grand n am vrut s3 ca am zis ca este mic dar la un moment dat mi a parut rau pentru alegerea facuta. Iati s3 neo fara a sta pe ganduri este un telefon bun. Da si nu are gorilla glas. Este doar super amoled nu are protectie. Acum faci cum crezi dar la s3 si cu gorilla tot se sparge pentru ca nu are ramele iesite putin afara ca pe s4 sau 5.Era buna la zgarieturi in buzunar sau in unde il ti.

| nifron a răspuns:

Aa si sa nu iei telefon cu 2 simuri. Iti spun din propie experienta nu sunt bune.

| Carjan_Theo_1997 a răspuns:

Poti cauta pe compari.ro Lenovo S860 la cel mai mic pret, eu sunt multumit de site cat si de telefon