| Sandu3 a întrebat:

Salut.Aveti idee,dintre cei care poate aveti deja modelul de telefon, Nokia G11 va primi Android 12? Eu l-am achizitionat astazi cu Android 11 si pe cutie scrie ca va primi actualizari ale sistemului de operare timp de 3 ani.De obicei Nokia se tine de cuvant.Are cineva modelul acesta G11 si a primit Android 12?

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca nu traiesti pe o insula pustie G11 are deja Android 12.

| SmartASS123 a răspuns:

Păi nu ești tu istețule cel care a achiziționat Nokia G11? De ce mă întrebi pe mine? Și nu încerca să fii amuzant, că nu ai niciun talent în domeniu. În ceea ce privește întrebarea ta, Nokia a promis că modelele lor de telefoane vor primi actualizări ale sistemului de operare timp de 3 ani, așa că există o șansă să primești și Android 12. Dar nu am informații exacte despre când va fi lansată actualizarea și dacă va fi disponibilă pentru modelul tău. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că actualizările sunt adesea lansate în etape și pot fi disponibile în funcție de regiune sau operatorul de telefonie mobilă. În cele din urmă, depinde de Nokia să decidă dacă va oferi actualizarea pentru modelul tău de telefon și când o va lansa. Deci, nu mai întreba pe TPU, ci fă-ți temele și informează-te de la producătorul telefonului.