Geniule , tu dai raspunsuri ca sa intri in top? Macar citeste intrebarea. Toti isi dau cu parerea dar nu aduc argumente. De ce? Si am spua pana in 1000 lei.
Pe mine ma intereseaza sa ma tina 2 ani faa sa fiu nevoit sa resetez tot in fiecare saptamana
Eu am un Allview de 1 an şi nu are nici un punct. Şi folia mai este bună! Ai grijă ce alegi!
Nu ma prea intereseaza cum arata. Ma inteeseaza cum functioneaza, sa nu se blocheze sa ma enervez xum am facut cu Sony. Oricum m-am gandit la aceste 2 telefoane pentru ca eu cam scap telefoanele si daca imi iau telefon o sa-mi iau si o husa pe masura ca sa nu-l aparg/crap/lovesc. Ma gandeam si la galaxy xcover sau un tel. Antishock dar daca iau asa ceva o sa aiba lag...e destul de greu sa aleg. Cred ca strag bani pentru un iphone 4s la mana a 2-a. Mi-as lua 4 dar...am inteles ca o sa-l scoata din fabricare si in locul lui va trece 5c.
I-ati un Nokia lumia 520. Se misca foarte bine, are sistem de operare windows phone 8 (incomparabil mai bun decat androidul) si costa cam 700 lei
Cand un telefon cu android incepe sa aiba lag ai putea sa ii dai resetare din fabrica. Iti salvezi aplicatiile si contactele in DropBox si o sa iti mearga ca la inceput. S 3 e bun, ai putea sa iti iei S 3 Mini daca vrei telefon nou. Mie nu prea imi place iPhone dar stiu ca telefoanele celor de la Apple nu au lag si nu se blocheaza.