| valeeExpress a întrebat:

Cand vreau sa trimit de la un telefon la altul o melodie sau altceva prin bluetooth imi zice ca nu corespunde parola. O pot schimba sau ce trebuie sa fac?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Aceleasi parole trebuiesc introduse la ambele telefoane.Scrii parola dai ok si dai transfer.Sau trimitere.

| valeeExpress explică (pentru darrio2007):

Nu ma refeream la asta... Asta stiu. Dar imi spune direct parola fara sa pun eu, si mereu este diferita. Iar cand dau "OK" Zice : "There was a problem pairing with "nume" because the PIN or Passkey is incorect.

| radu75 a răspuns:

Parola aia e doar atunci pentru moment ea poate safie si dintr o singura cifra sa zicem 1, atat. chestia asta e buna pentru ca daca tu uiti bluetooth deschis sa zicem si esti la un restaurant, cineva care ar incerca sa ti intre in telefon prin modul asta de conexiune nu ar putea, ar avea nevoie de acea parola pe care ai fixato tu, poate fi pur si simplu 1 sau poate fi 437745 de ex. pentru protectie datelor din telefon!

| valeeExpress explică (pentru radu75):

Nu ma refeream la asta... Asta stiu. Dar imi spune direct parola fara sa pun eu, si mereu este diferita. Iar cand dau "OK" zice : "There was a problem pairing with "nume" because the PIN or Passkey is incorect.

| radu75 a răspuns:

E facut din setarile bluetooth sa genereze o alta parola de fiecare data se cheama random, tu trebuie decat sa i spui celui cu care faci schimb parola, el sa bage respectiva parola dati amandoi conect si gata! ce e asa de greu?

| andrei733 a răspuns:

Cand vrei sa trimiti si cere parola bagi ce vrei tu, iar cand ii apare prietenului tau chestia ia cu''primiti fisiere de la x'' si ii cere parola sa bage aceeasi parola ca tinewinking

| valeeExpress explică (pentru andrei733):

Nu ma refeream la asta... Asta stiu. Dar imi spune direct parola fara sa pun eu, si mereu este diferita. Iar cand dau "OK" ZICE : "There was a problem pairing with "nume" because the PIN or Passkey is incorect.