Apple e petarda.
Mi-am pierdut o parte din incredere in Samsung dupa scandalul Note 7. Ramane OK totusi.
Huawei pare cea mai fiabila acum, ca are telefoane pentru toate preturile, de la P8 lite la Mate 9.
OnePlus ar fi fost sus de tot daca era vandut oficial in Romania. In loc sa iei OnePlus 5 cu 22 de milioane, il iei cu 30. -_-
Xiaomi sunt extrem de bune daca ai grija cu garantia. Meizu la fel... dar mai bine Xiaomi.
HTC pare sa revina cu acel U 11, U Ultra fiind petarda.
LG vinde telefoanele prea scump. Sa ieftineasca G6-le la pret de Huawei P10 si poate vorbim dupa.
UMI e ok, mai ales ca au inceput sa faca update la telefoane; UMI Z a primit Android Nougat de exemplu, la fel si MAX si Super.
Si Allview pare sa inceapa sa-si revina cu telefoane gen X4 Soul Style. Si incep sa-si updateze si ei telefoanele.
Nokia e cam scump pentru ce stie.
Lenovo e foarte ok, gasesti ZUK Edge la 15 milioane si e telefon mai performant (nu e mai bun overall, dar intelegi) ca S7 Edge. Ai grija totusi cu garantia.
Overall eu zic ca Huawei e cea mai buna deocamdata.
Apple pe ios si HTC, Huawei pe Android. Aceste doua marci pe Android rezista foarte bine in timp fara interventii software (adica fara custom rom-uri, root-uri si alte chestii din astea).
Apple e doar de nume * era fain prin 2007-2008 cand au fost primii cu Smartphone-uri dupa parca s-au pierdut in ceata *... ASUS, HTC, Nexus, Lenovo, Hawuei, si multe altele bat la calitatea componentelor, si chiar si la finisaje (unele)...
Daca tu crezi ca Samsung e cel mai bun, te cam inseli.Sunt de acord, dar intr-o anumita masura...Au un raport-pret excelent, daca iti cumperi un S8, dar daca iti cumperi un J1 nu prea mai...
Xiaomi e destul de okay, chiar foarte, si multe altele...
Multi zic ca Apple este cel mai bun, dar multi se inseala. Pe un Apple tot ce poti face e sa vorbesti, sa te joci jocuri si sa iti faci selfie, si alte lucruri BASIC. pe un Android ai mai multe optiuni.
Iti recomand UMI MAX
Puffy_1082 întreabă:
TheGrayWolf21 întreabă: