anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,care telefon este mai bun in utilizarea de zi cu zi si jocuri intre A8 2018 si Huawei P20 Lite avand acelasi pret?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Aș merge fără ezitare pe A8 și dacă brandul nu e destul, iată de ce:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=8886&idPhone2=9098

| NLS a răspuns:

P20 lite e mai bun la multe capitole (dar variantele LX1 sau LX2J!)

procesor mai puternic (4 nuclee de 2.36 fata de 2 nuclee de 2.2 la Samsung),
ecran mai mare,
sistem de operare mai nou,
mai putin bloatware,
mai usor.

Pentru poze e de recomandat Samsung (pentru f1.7, adica in conditii de lumina slaba/scazuta, face poze mai luminoase)

| annempx a răspuns:

Eu cred ca A8 2018 este mai bun!

| TTSP a răspuns:

Pentru jocuri iPhone-urile sunt cele mai bune, de exemplu pe Wot Blitz chiar și iPhone 6 are 60 fps la maxim, iar pe un S7 poți să ai și 20 fps, dar dacă totuși nu vrei iPhone ar fi mai bun un P20 Lite, mai ales că are ecran foarte mare. Sper că te-am ajutat!

| OnePiece a răspuns (pentru TTSP):

Pentru jocuri iPhone-urile sunt niste mizerii. Nu pot rula emulatoare, multe jocuri sunt mai bine optimizate pentru Android si nu ai la fel de multe optiuni de a le tweak-ui.

Samsung A8 2018, apropo. Eu as merge totusi pe Moto Z2 Play sau un Xiaomi in locul tau.

| alexboss2020 a răspuns (pentru OnePiece):

Pentru jocuri iphone-urile sunt cele mai bune deoarece toti developerii optimizeaza la maxim fiecare joc pentru telefoanele celor de la Apple!

| OnePiece a răspuns (pentru alexboss2020):

Eu am jucat mai de mult Score! Hero pe un iPad Mini si dadea crash cand iti era lumea mai draga. Apoi l-am rulat pe un emulator de Android, si mai apoi pe un Huawei P9 lite, si no problem.

| TTSP a răspuns (pentru OnePiece):

Era fake, sau ceva... Testeaza Wot blitz și apoi comentează, daca pe un iPhone 6 merge perfect, mai bine decât pe s8