| DeVis007 a întrebat:

Salut,ce ati alege: iPhone 5S sau Samsung GALAXY S4.Am intrebat cativa colegi, uni zic ca iphone alti S4.Voi ce parare aveti?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S4, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......0c83j8.php

Toate cele bune.

6 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Iphone-ul e o groaza de bani si e aiurea, te plictisesti in 2-3 minute de interfata de la Apple si nu prea ai cum sa te joci cu temele si jocurile trebuiesc neaparat cumparate unele.
Iati android, performanta mare si o groaza de accesorii, teme si altele care le poti descarca, poti sa ii faci root cand te plictisesti sa ii faci overclock la procesor etc... ceea ce iphone-ul e praf si e securizat cu itunes, cand uiti parola sau il blochezi iti vei blestema zilele.
Nu alege firma, alege calitateawinking

| NakaTaka a răspuns:

Eu recomand Samsung, deoarece are Android bun, procesor bun, si permite descarcarea de pe browser si surse necunoscute fata de iOS care permite descarcarea aplicatiilor doar din AppStore

| RaraSeeDY a răspuns:

Pai daca ai nevoie de Android iti poti lua S4 daca nu Iphone!

Eu as alege Iphone, pentru ca nu depinzi de nimeni, nu te freaca nimeni la cap sa ii trimiti (melodii/poze ..etc) si este si mai performant happy

| Grecu_Melisa_2000 a răspuns:

IPhone 5S

| Grecu_Melisa_2000 a răspuns:

IPhone 5S.