Parerea mea este ca merita, nu cred ca ii afecteaza prea mult pe cei de la Huawei scandamul cu google... Eu am un p10 de cand a aparut pe oiata si intre timp mi-am luat un s10 de la Samsung, sincer in momentul de fata foloseac p10, s 10 il am la vanzare...
Salut! Ce te face sa nu folosești s10? Chiar ma gândeam sa-mi iau unul
Salut, nu imi place cum merge, executa cam greu comenzile pentru banii pe care i-am dat pe el, asta fiind acum un an si vreo 3-4luni,in afara de poze mai de calitate decat p10 se misca aproximativ la fel, sa zicem uneori o idee mai bine, ma asteptam la mai mult!
E cazul meu, poate l-am nimerit defect desi l-am cumparat din Suedia gandindu-ma ca sunt facute mai ok decat pentru Romania
Și la baterie cum e? Am auzit ca nu prea țin încărcate și pentru asta am cam ezitat sa îl cumpăr.
Mai sincer nu e stralucit p 10 asta care il fol de cativa ani cred ca vreo 4, tine o zi intreaga bateria si s 10 de un an si putin tot o zi, nici de nou nu tinea mai mult de o zi...
P30 nu este afectat in nici-un fel, are serviciile google. In schimb de la P40 in colo nu le mai au. Folosesc P30 Pro de aproape un an, pentru mine a fost un telefon perfect. Am avut si P40 Pro 2 saptamani si l-am returnat, pur si simplu e enervant.
Ma gândeam ca poate nu va mai primi update uri în viitor. Tu ce părere ai?
Nu vad care ar fi problema, nu iei un telefon sa te tina 5 ani, cel putin eu nu mai fac asta. Sunt vremuri in care se schimba tehnologia foarte repede si este accesibila tuturor. P30 PRO este un flagship, va duce lejer 6-7 ani indiferent de update-uri, problema la telefoane vechi este bateria, care se cam duce dupa ~2 ani.
Ai dat funda însă nu asta e important.
Ca dispozitiv, p30 e excelent.
Însă zilele trecute au publicat o listă cu telefoanele Huawei ce au să își facă update la Harmony OS de Huawei.
P30 e în acea listă. Și când o să primească acest update adio Android și servicii Google. Ei spun că e pentru 2021.
Cine știe?
Salut! Mulțumesc mult pentru răspuns. Ai putea, te rog, sa îmi dai un link cu acea postare? Mersi!