| Patrick20061997 a întrebat:

Salut ce parere aveti despre Allview p9 energy sau ce recomandati in valoare de 15000 lei

Răspuns Câştigător
| RedSkyRomania a răspuns:

Salut! De ce nu mergi pe telefoane puțin mai puternice decât Allview? În 1500 lei intră până și iPhone 5 sau iPhone SE (1499 lei la eMag). Dacă optezi pe Android, poți alege între Samsung Galaxy J7 (2016), Galaxy A5 (2016), LG G4, Huawei P10 Lite etc.

Dacă mai ai întrebări/probleme legate de tehnologie, sau vrei să te ajutăm la alegerea telefonului potrivit pentru tine, poți intra pe http://redskyit.weebly.com/ și vom încerca să te ajutăm.

Funda?

3 răspunsuri:
| OnePiece a răspuns:

15000 de lei? laughing Cauti telefoane din aur?

Eu as zice sa eviti iPhone si Samsung pentru ca haifon e un produs in general prost, iar Samsungurile mai bune (A9 Pro, C7, C9, S7/S7 Edge, S8) trec de 1500 de lei.

Incearca unul dintre astea:
Xiaomi Mi 5.
Lenovo Zuk Edge.
Huawei NovaPlus/P10 lite.
Allview X4 Soul Style (e mai bun ca P9 Energy, dar nu cu mult.)
Eventual Samsung Galaxy C7 daca il gasesti la pretul asta.

| tehno125482 a răspuns:

In valore de 15000 lei iti recomand:
Samsung galaxy s8+,iphone 7 plus, Google Pixel si un OnePlus 5. iatile pe toate ai destui bani pentru ele.

| Rommeo a răspuns:

Aceasta marca este de unica folosinta (epava) prin prisma marcii in sine. Alaturi de Allview se mai adauga: Bluboo qukitel eboda, evolio, cubolt. Daca tii la buzunarul tau nu mai da banii pe asemenea pocnitori. Mai degraba cumperi un telefon SH de la un brand mai de doamne ajuta de 2-3 ani, ca o sa te tina si o sa-ti mearga fara probleme. Eparerea mea asa ca trateazo ca atare.