| UltraLex a întrebat:

Salut ce parere aveti despre HTC one m8?
Asi dori parerea cuiva care detine sau a detinut unul
-cum se misca?
-are lag?
-tine bateria?
-se incinge repede?
-etc

Răspuns Câştigător
| Iønutt a răspuns:

Eu am. Este foarte bun in privinta camerei. Nu are lag uri, se misca bine.Eu am avut doar o problema cu el: nu imi mai apărea tastatura si am fost nevoit sa ii dau factory reset. Sincer nu ti l as recomanda, mai bine cu banii ăstia iti iei un s5 sau ceva. Eu nu prea sunt multumit de el.

5 răspunsuri:
| Zobeck a răspuns:

E un telefon bun, pretul e cam mare

| dodosikkkaa a răspuns:

Un prieten al meu are acest tip de telefon, e foarte ok sincer, deci se misca perfect nu are lag bateria il tine in jur de doua zile, e un telefon care merita.

| tbx18 a răspuns:

Heiii telefonul este impecabil daca il cumperi nou, la a 2-ua mana nu se stie, nu are lag, bateria tine 4, 5 zile depinde cat de mult stai pe el, sfatul meu : ia-l e mai bun decat iphone si decat Samsung galaxy, sa ca sa ti faci o idee. Ps: poti sa-l scapi nu se strica e rezistent laughing

| TanyaTanny a răspuns:

Eu am.Mi se pare un telefon chiar bun singurul lucru care nu-mi prea comvine la el e pretul exorbitant, dar in rest e foarte ok.Se misca destul de repede, nu are lag, bateria tine destul de mult mi se pare foarte bun iar, dacaesti mai neatentsi-l scapi e ok caci e rezistent.

| UltraLex explică (pentru Iønutt):

Pai de ce nu esti multumit?
Arata bine, camera ai spus ca e buna, nu are laguri, eu stiu ca se aude exceptional de bine...Ce e in neinregula? (ca doar trebuie sa aiba ceva de nu esti multumit)
Ps: Da adevarat costa mult dar prefer sa dau banii pe ceva de calitate si mai,, slabut" decat sa imi iau un galaxy cu mai multe dotari la un pret ok care dupa maxim 2 luni dupa ce l-ai scos din cutie da primele semne de lag