Eu am avut probleme cu bateria...gen ținea puțin încărcată, i-am spun ca mi se descarcă destul de repede, si mi l-a acceptat la garatie.
Așa a pățit și mama cu Huawei p10 lite
Tu vrei sa îi tragi pe ăia in țeapă după cîte observ, poti sa i faci orice ai pierdut garantia ca i ai fisurat ecranul, de ce nu stringi bani il vinzi pe acesta si cumperi ce telefon vrei, la garantie nu ti l vor primii si nu te gîndii ca il vor schimba, niciodata nu se va intampla asa, tu l ai stricat ca fraierul in ideea ca cei de la garantie sunt atit de naivi incit sa inghită minciunile tale si sa ti dea alt telefon nou? E uite ca oamenii s au desteptat si au început sa si dea seama de minciunile tale.
Ai putea să pui o husă și folie de sticlă și să-l scapi pana se mișcă placa de baza. Crede-mă că merge
Daca nu este crapat tare exista in comert un fel de solutie care umple fisurile dar nu stiu daca til vir schimba la garantie sau altfel
Daca nu este crapat tare exista in comert un fel de solutie care umple fisurile dar nu stiu daca til vor schimba la garantie sau altfel