Bună!
CATEGORIC Allview P5 Quad, deoarece este mai performant dpdv tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.allview.ro/......cificatii/
http://www.gsmarena.com/acer_cloudmobile_s500-4542.php
Oricum, Acer CloudMobile S500 NU se mai găsește în magazinele din România.
Toate cele bune.
Allview, pentru ca e (partial) romanesc! Si de ce sa cumparam de la chinezi, cand putem cumpara de la romani? (desi subansamblele sunt made in China)
Nu, acum serios, Allview P5 e mult mai bun, asteapta pe viitor si un update de la Android, si se vinde ca painea calda, deci piese de schimb, reparatii, aplicatii, etc, o sa fie foarte ieftine. Pe cand Acer..doar pe comanda speciala.
Allview, pentru ca are un procesor quad core de 1, 2 ghz si o placa video mai buna. Nu conteaza ca e cu 100 lei mai scumpa. Merita! Mai bine astepti mai mult pana strangi banii, dar macar ii cheltui pe ceva bun, de calitate
Cum puteti afirma ca Allview e peste S500?
Procesorul e mult mai bun la Acer, e dual core de Cortex A 15, Allview are quad core Cortex A 9!
Adreno 225 > SGX 544 de pe Allview cu mult, stati linistiti.
Cantitatea de RAM e la fel.
Camera nu stiu care e mai buna, dar daca scrie ca are 8 MP si 8 MP nu inseamna neaparat ca sunt la fel.
Mergi pe Acer S500, crede-ma, ma pricep in domeniu.
Cauta-l pe www.telefonultau.eu la Acer. 1029 lei black/1099 white.
White mi se pare mai elegant :)
M-am informat destul de mult in ultima vreme si in proportie de 90% gresesti:
1. procesorul de pe p5 quad are in total 4, 8 ghz, iar de pe Acer 3 ghz]
2. adreno 225 este sub sgx 544(care suporta si directx 9)
3.camerele sunt la fel de bune
Nu am mai citit nimic dupa procesorul de 4.8 ghz
E cea mai mare tampenie vazuta de mine saptamana asta.
Te inseli si la punctul 2.
La punctul 3 ai si tu dreptate. Miram-as.
Ma
Cum sa iti explic sa intelegi?
In benchmark normal ca scoate mai putin Allview p5 quad pentru ca nu foloseste decat 2 nuclei la frecventa de 1, 2 ghz. Daca e necesar, intervin si ceilalti 2 nuclei, dar in benchmark nu e cazul deci... Ai dreptate, m-am inselat in privinta procesorului, dar tot mai bun e pe p5 quad pentru ca: pe Acer lucreaza 2 nuclei la 1.5 ghz frecventa maxima, pe p5 quad lucreaza 2 nuclei la 1, 2 ghz si 4 nuclei la frecventa de 2, 4 ghz
In benchmark sunt folosite toate nucleele Cortex A7 de 1.2 GHZ (Allview Quad)
La Acer sunt folosite cele 2 nuclee CORTEX A 15! de 1, 5 ghz
Diferenta dintre cortex a 7 si cortex a15 este semnificativa, asa ca te rog frumos sa nu te mai contrazici cu mine pentru ca e un domeniu in care ma pricep foarte bine si il urmaresc pe mai multe forumuri.
Si Acer este un telefon bun chiar daca nu se mai gasesc alwiew un telefon jaf
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: