Of, doamne ce retarzi.
Banuiesc ca ai pus categoria la TELEFONIE pentru ca te referi la OSurile de TELEFON, nu?
iOS, teoretic! Are cele mai multe jocuri, clar - Multe sunt copiate de la AppStore pentru a fi puse pe GooglePlay Dezavantaj este ca 95% din aplicatii de pe iOS sunt contra cost.
La Windows Phone nu ma pricep, dar sunt cam sigur ca nu intrece la capitolul jocuri cele 2 sisteme de operare precizate mai sus.
Sper ca te-am ajutat!
Mac > OS, este tare, are app store si game center. Este super! Plusss foarte putini virusi
Windows XP de preferinta.Merge si windows 7, dar el este mai mult pentru programe. Funda?
Mhm..am si eu o intrebare. Daca te uiti sus, vezi ca aceasta intrebare a fost pusa la categoria TELEFONIE. TI SE PARE TIE CA GASESTI WINDOWS XP PE VREUN TELEFON?
Pai trebuia sa mentioneze in intrebare.
Pai tu n-ai vazut ca era la telefonie? N-ai vazut cand ai intrat la telefonie?
NU CONTEAZA!
Chiar daca nu a mentionat, trebuia sa vezi ca era la categoria TELEFONIE.
Daca era la aceasta categorie, eu cred ca era mai probabil sa se refere la TELEFOANE, nu la PCuri!
Pai da asa e!
Daca vrei pentru jocuri, atunci nu ai de ce sa-ti cumperi Iphone. Dupa ce platesti o gramada de bani pe telefon, sa le mai si cumperi jocurile?! Aproape FIECARE joc din appstore este cu plata. Insa la Android nu. In plus, daca-l vrei pentru jocuri, iti trebuie un ecran mai mare.Crede-ma ca o sa te uiti cu lupa la Iphone.In schimb, un android cu ecran mare este S2, optimus L9, S3, Note 1, note 2, Galaxy player. Sfatul meu: nu te du pe Iphone. Android este cu mult mai bun pentru orice aplicatii ca windows phone.
funda?
Daca este vorba de sis de operare de PC este windows-ul deoarece aproape toate jocurile ruleaza numai pe windows
Salut.daca vezi ca Elektro a pus aceasta intrebare in categoria TELEFONIE, ca se refera la PCuri?
Nu m-am uitat la categorie m-am grabit si la telefoane eu tin cu androidul
DropsOfLov3 întreabă: