anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ce spuneti de s20 plus 5g cele 2 versiuni exynos vs spadragon? In gaming snapdragon e peste, dar curios ca in benchmark exynos e peste snapdragon. Am citit pe net ca, pentru a avea un gaming trebuie dezactivat din soft optiune de optimizare a jocurilor dar cel mai indicat ar spune sa asteptam update ca rezolva problema asta ei.

5 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Nu știu unde ai citit asta.
Snapdragon e folosit în teste și apoi ne vând castanele cu exynos.
Asta e Samsung.

| Mejdej a răspuns (pentru gelu1970):

Omule stai linistit, diferenta doar un gamer v a vedea. In folosita normala nu vezi absolut nici o diferenta dintre cele 2, ce se speculeaza pe net e prostie pe fata si doar unii prosti cred. Eu am folosit ambele si intr-adevar snapdragon la gaming e ceva superior. Gen pe pubg setari maxime nu scade sub 60 fps pe langa exynos care dupa 40 min scade la 40 50 dar cum ti am spus dezactivand optiunea aia din soft si la exynos nu mai scade sub 60 fps. Gen ei au limitat performanta in gaming cu un scap pe care nu il cunoastem

| gelu1970 a răspuns (pentru Mejdej):

Gestionarea energiei e superioară in modelele cu Snapdragon.
Modelele cu exynos se încălzesc.
Randamentul e mult superior în Snapdragon.
Camera foto are probleme în modelele cu exynos.
Etc...
Dacă ești gamer cumpără un pc sau cel puțin un telefon pentru gaming.
Un s20 nu cred că a fost cea mai bună alegere în cazul tău. Mai ales unul cu exynos.
O zi bună să ai "omule".

| Mejdej a răspuns (pentru gelu1970):

Se pare ca esti putin frustrat deoarece vorbesti in necunostinta de cauza. Tu spui mie de incalzire cand eu folosesc un telefon de genu si nu este nici o problema cu incalzirea, camera se rezolva din soft "omule", putina rabdare si cu urmatoru soft v or rezolva si problemele. Nu mai vorbi fara sa cunosti. Salut

| gelu1970 a răspuns (pentru Mejdej):

Frustrat nu sunt. Îmi inspirați milă când văd neajutorați ce nu sunt în stare să aleagă un telefon bun la un preț onest.
Mica mare problemă cu camera foto nu se rezolvă din soft.
Asta au anunțat cei de la Samsung de câteva zile. Ar trebui să ai cunoștință de asta că doar ești informat. Deci camera foto o să o folosești cu problemele ce le are.
PS: la jumătate din cât ai plătit pe s20 plus 5g cumpărai Nubia Red Magic3 5g. Și dacă ai puțin habar samsungul tău e gamă joasă în comparație cu acest telefon.
Am dat un exemplu. Sunt și altele.
Trebuie doar să cauți informație.
Nu fii frustrat.