| anymous a întrebat:

Salut, ce telefon mi-ați recomandă dintre ihunt s9 și honor 9?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

A5 2017 sau j7

| anymous explică (pentru sierra1):

Eu ziceam doar dintre astea două

| sierra1 a răspuns (pentru anymous):

Am inteles, dar la aceeași bani le iei pe alea amintite. Your choice (știi cum zic francezii...)

| LPCTSTR a răspuns:

Telefoanele alea sunt mai garbage decat orice caramida Nokia.
Ia-ti unul de la Samsung, Huawei, HTC sau alte firme care produc telefoane seminificativ mai calitative decat acele gunoaie.
Nu face greseala de a da 600 lei pe chinezarii, ia-ti un telefon care merita.
A patit o vecina sa-i ia fiicei sale o chinezarie ca in exemplul tau si nu a tinut 4 luni caci bateria era moarta si se misca groaznic.
Eu am un J3 2016 care merge excelent si bateria nu s-a degradat atat de tare, unde totusi, sunt 2 ani de folosire.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LPCTSTR):

Honor e sub-brand Huawei. Daca nu stii, taci din gura.
@anymous: Ia cu incredere Honor 9. In alta ordine de idei, poti linistit sa salvezi cateva sute de lei si sa iei un Xiaomi Mi A1 sau un Mate 10 Lite. Depinde ce vrei de la telefonul respectiv.

| LPCTSTR a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Scuza-ma, am uitat sa precizez si despre care marca vorbeam(ihunt).

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LPCTSTR):

Si la alea nu aveai habar de ce vorbesti. iHunt e un brand generic. iHunt pot fi facute de Ulefone, de Gionee, sau alt producator chinez "no-name" care face milioane de unitati anual si are procese de verificare a calitatii destul de stricte. Economie se face pe partea de software, in special. Oricum, daca vrei un telefon chinezesc "no-name", cel mai bine il iei direct de la ei. De exemplu, i-am luat nevestei un Maze Blade cu 99.99 USD cu transportul inclus. Camera frontala Sony de 8 MP care sterge pe jos cu cea de la Xiaomi Mi A1-ul meu, 3 GB RAM, 32 GB stocare, un procesor MediaTek acceptabil, camera principala Sony de 13 MP decenta, display full HD de 5.5-inch... si dupa cam un an de folosire si cateva caderi sanatoase pe parchet/gresie, inca e intr-o bucata, fara display crapat/spart, si se misca bine. Problema e ca a venit cu Android 6, a primit vreo doua update-uri minore, si cam asta e. Ca si comparatie, eu am Xiaomi Mi A1 care mi-a venit inainte de BF anul trecut cu Android 7.1.1, intre timp am primit nspe update-uri de securitate si am Android Oreo de pe 31 decembrie. Ca tot ziceai de Samsung... inca sunt destui cu telefoane Samsung de top care viseaza la Oreo.

| anymous explică (pentru LPCTSTR):

Honor 9 e de la firma Huawei

| gelu1970 a răspuns:

Honor. e marca Hauwei. si sunt ok.

| Florea_Romeo_1961 a răspuns:

Am achizitionat ihunt s9 alpha acum doua luni, functioneaza perfect, raport pret calitate 10/10!