Te duci in browser si scrii acest ip 192.168.1.1
La username scrii blank iar la password admin.
Dupa iti va intra intr-un meniu unde cred ca te poti descurca pe cont propiu. Cauta ceva cu numele SSID sau WLAN Settings, de obicei acolo gasesti numele si parola retelei pentru a le putea modifica.
Daca te referi la Hotspot, intrii in setari la " Conexiuni" dupa la Hotapot mobil si Tehtering, si acolo schimbi parola si numele hotspotului.
E de la corector. La telekom am vrut sa spun?
Intri pe 197.168.1.1 poate fi si 197.168.0.1 pe google, nu mai stiu exact cum e la telekom, si o sa-ti apara sa te loghezi cu user:pass, te uiti in spatele routerului ce parola si user e, default e admin:admin, scrii la amandoua admin, si apoi intri la WLAN settings, sau cv de genu, nu mai stiu cum e site-ul facut la telekom.
"acum 2 ore | Vladikxq a răspuns:
Intri pe 197.168.1.1 poate fi si 197.168.0.1 pe google"
m-ai rupt, deci fara google nu iti setezi internetul pe routerul wifi... CORECT?!?
GEEZAZ
te duci pe telefon, calculator, etc si te uiti la cum e configurata connexiunea, iti v-a spune acolo un IP care de obicei incepe cu 192.168 iar la gatway un alt IP si ala e ip-ul routerului, pe ala il bagi in browser si asa intrii pe router, dupa aia, D-zeu cu mila, unele routere au parola scrisa pe ele, altele o au default (admin/admin de obicei) altele nu au parola dar au cont, mai e si cazul cand cineva ti-a setat routerul si a pus o parola pe care trebuie sa stii, etc.
NOTA BENNE: vorbesc de contul si parola de administrare a routerului, nu de parola de wifi care se seteaza din acea administrare
anonim_4396 întreabă: