Nu ai optiune ca la vodafone sa iei credit in avans? Daca nu merge asa, reincarci sau rogi pe cineva sa-ti transfere 1 si dai bip unei prietene/prieten iar el/ea sa-ti comunice numarul tau
1. Daca ai sunat la 1234 (serviuciul de relatii cu clientii) ar trebui sa iti mearga, sa vorbesti cu un reprezentant si asa iti aflai nr. dar daca ai spun ca nu iti merge
Tot aici nu trebuie neaparat sa vorbesti cu un reprezentant, urmezi pasii de acolo, cred tasta 1 si apoi 4 si afli nr.
2. Incearca sa suni la 133: trebuie sa inceapa una sa vorbeasca despre net pe mobil si altele, alegi limba si vezi ca spune ceva de gen pentru contul meu extraoptiuni si la un moment dat o sa iti spuna "pentru a afla nr. tau de telefon apasa tasta..." de aici te descurci cred
3. Poti sa faci ce ti-a zis cryssa...sa trimiti un mesaj gratuit unei persoane apeland *121*076********# (Ce mai faci?) sau *111*076*******# (Contacteaza-ma!).
Numarul este scris mereu pe cutia cu codul pin. Daca n-o gasesti, incearca la 1234 sau 134. Daca nu, ia alta cartela Sim valabila.
Dar poti trimite un sms cu sms cu "suna-ma" la un prieten si acesta iti poate transmite nr tau.
Nu trebuie decat sa trimiti sms la:
*121*076*******#
Sper ca te-am ajutat:*
Pa si mult succes in continuare.