| prostulprostilor2022 a întrebat:

Salut, da stiu ca e invechit rau dar eu inca am un Microsoft Luminia 435 win phine 10, intrebarea mea e cum pot folosi Foogle Chrome? Ca magazin win nu prea are (adica are dar e cu bani).

1 răspuns:
| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Îți dau o idee dar nu garantez ca funcționează 100% dar merita încercată, dacă merge cu atât mai bine.
1. În prima faza trebuie sa mergi la setări și cauți sa activezi,, permisiune pentru surse necunoscute ". Acest fapt îți va permite sa descarci diferite aplicații/fișiere din surse ( mai puțin oficiale).
2. Deschizi orice browser de internet, accesezi,, google.com" iar la căsuța de căutare introduci: " google chrome apk download ".
3. Îți vor apărea o lista cu site uri, vei selecta unul din acestea.
Spre exemplu: https://www. google.com/amp/s/m.apkpure.com/google-chrome-fast-secure/com.android.chrome/amp
4. Apeși pe butonul de,, Download XAPK", descărcarea va începe.
5. Te duci în bara de notificari/ Dosarul de descarcari și deschizi setupul respectiv de instalare ( aplicația descărcată).
6. Done.

Pe scurt:
În concluzie, cauți pe net,, google chrome download ", accesezi link-ul cu,, apk pure", apeși pe butonul verde de download, aștepți descărcarea și după îl instalezi.