| Dddonkey a întrebat:

Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat.
Am un iphone 7 plus si cateodata se inchide cu toate ca are bateria incarcata, se incalzaseste tare cu toate ca temperatura camerei e destul rece. Nu petrec mai mult de 3 ore pe el zilnic. Nu a fost scapat jos sau in apa. Un alt lucru care sigur nu am umblat la setarile Whatts app-ului, dar nu imi mai reda numele persoanelor de contact ci doar numerele de telefon.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cât ține bateria - la o utilizare rezonabilă?

| Dddonkey explică (pentru sierra1):

Sa spunem la o folosire de 3 ore dureaza 8 ore dupa ce a fost incarcat total, fara aplicatii de genul Youtube, fara bluetooth, si ecranul e dat la o luminare a ecranului slaba.

| sierra1 a răspuns (pentru Dddonkey):

ți se arată de o baterie nouă

... sau poate telefon?

| DonEduardo a răspuns:

"Nu petrec mai mult de 3 ore pe el zilnic." Pai, logic ca daca petreci atat de mult timp pe el se va incinge. Asa e cu iphone-urile.

| Dddonkey explică (pentru DonEduardo):

Dar astea nu sunt 3 ore de activitate continua. Sa zicem 10 minute la o ora...verifdicare emailuri, mesaje.

| ReZiSTorr a răspuns:

Nu mai cumparati iPhone pentru a va da mari.Cumparati-va telefoane rezistente.Am un Samsung A5 din 2017 si merge impecabil

| Dddonkey explică (pentru ReZiSTorr):

Nu prefer iphone rile, ba chiar le detest si eu. Preturii marii pentru calitate mica, si durabilitatea e scazuta fata de generatiile vechii de telefoane. A fost un cadou.