Poate te ajută ce scrie aici:
https://videotutorial.ro/samsung-galaxy-s5-revenire-la-android-stock/
Poti sa faci downupgrade la orice versiune de Android vrei tu folosind odin.
Iti faci cont pe sammobile si acolo introduci modelul telefonului tau si regiunea de unde ai luat telefonul si o sa iti apara toate versiunile de soft pana acum.
Le downloadezi si de acolo iei programul odin. Ai si instructiunile tot pe site. Nu e mare branza, trebuie sa conectezi telefonul la calculator si prin cablu original usb se va face transferul cu ajutorul programului respectiv.
ATENTIE : trebuie sa citesti cu atentie instructiunile si sunt si tutoriale video pe Youtube cum se face. Este responsabilitatea ta daca il strici. Softurile sunt originale Samsung dar nu acopera garantia daca nu respecti instructiunile. Odata ce il flashuiesti iar si ii pui ce soft vrei tu, poti sa il schimbi de 100 de ori si sa ii dai iar upgrade-uri si tot asa. Nu se va pierde garantia daca ai respectat instructiunile pentru ca softul e tot original.
Unii inteleg gresit conceptul asta. Samsung pune la dispozitie astea pentru utilizatorii experimentati si versiuni beta de testare.
Sper ca ai inteles, succes!
Un utilizator obisnuit nu poate face asta, deci nu poti. Dar nu vad de ce ai face asta. Eu am un S7 Edge si mi s-a updatat la Android 8.0 Oreo si Samsung Exoerience 9.0 si singurul lucru care ma incomodeaza e editorul de poze pentru ca au disparut mai mult de 50% din functii. Oricum, in august îmi iau Note 9.