| Sandu3 a întrebat:

Salut.De cateva zile telefonul meu e fierbinte tot timpul(si cand nu-l folosesc)si consuma bateria foarte repede.Cand il pun la incarcat incarca greoi si tot fierbinte este. Posibile cauze? Stie cineva?

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Nu te ingrijora.Sunt 90% sigur nu este cazul prezentat de sierra happy
Asta se intampla cand
1.Inlocuiesti ROM-ul original cu unul STOCK (daca nu stii ce insemna nu ai dc sa iti faci griji)
2.Telefonul este foarte vechi si bateria este neutilizabila
3.(cazul cel mai nasol) Telefonul a avut parte de o supraincalzire EXTREM DE MARE, ce poate fii cauzata si de un scurcircuit dupa cum a spus sierra, si in cazul asta iti sugerez sa-l duci extrem de rapid la un service pentru ca acesta este probabil sa arda plasticul ce protezeaza bateria (daca este cazul) si dupa ce plasticul este ars, poate ajunge si la placa de baza unde poate lua foc, DAR ASTA IN CEL MAI RAU CAZ, RARE ORI INTALNIT.
Dar eu banuiesc ca este varianta a 2-a.
Oricum i-ati un apk sa vezi exact temperatura.
50°C+ =RISC FOARTE RIDICAT, care poate cauza arderea componentelor si chiar declansarea focului
45°C = Trebuie neaparat inchis ca sa nu duca la supraincalzire
40°C = Lasa-l putin sa se raceasca
38°C = NU ai de ce sa iti faci griji

SAU CEL MAI EFICENT MOD WIPE LA SETARILE DIN FABRICA. Daca nici asa nu merge da-mi mesaj in privat ca mai este o solutie. Funda?

| Sandu3 explică (pentru Bogdan70001):

Si-a revenit spectaculos azi. Dupa cateva zile de"febra"desi toate aplicatiile le scaneaza si Bitdefender Free pe care il am instalat si care nu a sesizat nimic in neregula chiar si dupa mai multe scanari, pe care le-am efectuat. Oricum bateria e pe duca dupa doar doi ani.Inca e in garantie.Dar cum se incarca zilnic telefoanele astea din cauza ca-ti mananca aplicatiile bateria in fundal, nu ma mira ca nu mai tine.De exemplu il incarc 90% iar dupa 20 de minute, fara sa-i fac nimic coboara la 70.Socant,nu?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Scurt circuit intern (în baterie sau în telefon) Rezolvă problema rapid, ai mari șanse să se topească plasticul (chiar să ia foc)

| ziftode a răspuns:

Uita-te in setari la baterie, ar trebui sa iti spuna ce aplicatie mananca cel mai mult baterie
asta daca nu cumva insasi bateria e pe duca, nu e deloc normal sa fie tot timpul fierbinte

| Alexandru250201 a răspuns:

Bateria e dusa, trebuie sa o schimbi cu una noua

| Gabriel9707 a răspuns:

Se mai poate sa fi luat un virus din acela care mineaza pe telefonul tau fara sa iti dai seama. Daca ai aplicatii care nu prea sunt de incredere ar fi bine sa le stergi.

| doctorandus a răspuns (pentru Gabriel9707):

Foloseste Bitdefender Free, Panda Free antivirus, Sophos Mobile Security, Malwarebytes Security.

| Sandu3 explică (pentru Gabriel9707):

M-am gandit si eu la aspectul asta.Se poate sa fi fost un virus.Si-a revenit spectaculos azi. Dupa cateva zile de"febra"desi toate aplicatiile le scaneaza si Bitdefender Free pe care il am instalat si care nu a sesizat nimic in neregula chiar si dupa mai multe scanari, pe care le-am efectuat.