| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios a întrebat:

Salut.
De ce este mentalitatea asta la romani ca daca e Samsung e bun si daca e chinezarie(xiaomi/Huawei, etc) e varza?
Pana la urma conteaza performantele, nu unde a fost asamblat/fabricat. Recunosc ca Samsung are capodopere la flagships dar devine ca Apple pe buget, adica platesti firma in locul performanțelor.
Parintii mei au Samsung iar eu cu fratele meu avem iphone(m-am saturat de firma asta, prostie curata). Eu vreau un Xiaomi dar tatal meu o tine una si buna pe Samsung, chiar daca e mai vechi cu jumatate de an si mai urat, prost, etc.

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Cu gandirea asta esti pe drumul cel bun, fara caterinca.
iPhone-ul este overpriced dupa mine, Samsung-ul devine Apple 2.0 doar ca pe Anroid, iar EMUI este un soft de tot ***; cu durere in c*r de modelelele si utilizatorii lor deci mai ramane Xiaomi, cu unul dintre cele mai bune versiuni de ANdroid (MIUI) si pret extrem de mic pentru ce ofera
EMUI de exemplu nu a pus dark mode pe P SMART 2019, dar a pus numai pe flagship-uri..De ce? Ca sa-si bata pl de utilizatori.Nu este un feature care sa zici ca putea incetini telefonul, ba din contra facea bateria sa tine mai mult.

MIUI urmeaza sa introduca Dark MOde-ul care va fi disponibil pentru toate device-urile care vor primi acel update (si sunt multe).

Acum multi romani care erau putin mai interesati critica MIUI-ul ca cica are bloatware-uri (oameni prosti de altfel) si intr-adevar acum ceva ani aveau, dar tot acum ceva ani erau la inceput si cum si atunci ca si acum nu faceau prea mult profit de pe urma telefoanelor in sine macar de pe soft faceau. In schimb ACUM nu mai exista astfel de probleme

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Plato):

Tu iti vinzi statuia sa cumperi iphone rolling on the floor

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru RAY):

Eu acum detin unul si m-am saturat. Oricum Apple moare incet incet, incerc astia sa stoarce si ultimii banuti posibili.