| andreimpwr a întrebat:

Salut, de ceva timp am observat ca imi dispare credit de pe telefon, din cate am inteles din aplicatia "My Vodafone" este vorba de Apple care imi ia de fiecare daca cate 7 centi, pe un asa-zis mesaj pe care il trimit catre Anglia. Problema e ca nu am trimis nici un mesaj! Mai specifica că ar putea avea legatura cu Face Time, iMessage sau la autentificarea contului Apple si inca odata problema e ca eu nu folosesc aceste functii, nici nu ma deloghez de la contul meu. Care ar putea fi problema si cum as putea rezolva? Vreau sa specific ca taxarea se face chiar si de 5 ori pe zi!

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Pune un screenshot.

| andreimpwr explică (pentru Wr3nch):

Este scris în Italiana. Este ceva gen " Creditul sustras din contul tau se refera la un asa zis mesaj extern ( aici se refera ca gen este in afara ofertei mele pe care o am, asadar imi ia credit ) Trimiterea acestui mesaj este cerut de catre Apple care are sediu in europa. Cica aceasta taxa ar veni atunci cand accesezi Face time, iMessage, cand actualizezi Ios-ul, cand faci anumite schimbari contului tau Apple, sau cand schimbi sim-ul sau alta companie care nu este atribuita la Vodafone". Eu de curand mi-am schimbat cartela in una de Vodafone din Italia si de atunci a inceput sa imi ia din credit.

| FreddieM a răspuns:

Intra pe contul tău pe situl Vodafone și poți verifica cum a fost cheltuit creditul,
traficul de date, implicit ce bani au fost luați și pentru ce, ce opțiuni sunt active. Poate fi o oferta care îți ia automat din credit.

| cfrtobias a răspuns:

Ai putea merge la Vodafone si sa intrebi

| andreimpwr explică (pentru cfrtobias):

Nu este deschis nicaieri...din cauza virusului